BusinessHouse – et dynamisk kontorhus i Roskilde centrum

Én ejer = ét sted til hurtige beslutninger

BusinessHouse er ejet af Johnny Schäffer. Han arbejder til dagligt i huset og er derfor altid nem at træffe. Han er udbredt fleksibel og løsningsorienteret, hvormed du er sikret beslutninger, der hurtigt kan bringe dig fra idé til handling.

 

Tæt på det hele i Roskilde centrum

BusinessHouse er tæt på alt – og omvendt. På få minutter kan du sidde i en af Roskildes mange gode restauranter og dermed nemt afholde dine forretningsfrokoster.

Med blot fem minutters gang til Roskilde Station kan du nemt invitere dine kunder og samarbejdspartnere fra hele Danmark (og resten af verden) til at besøge dig i BusinessHouse.

Parkeringspladser er lige ved døren – både for dig og dine gæster. Vi har dels private parkeringspladser lige ved døren og derudover er der hundredevis af gratis offentlige parkeringspladser meget tæt på BusinessHouse.

 

Fleksible og individuelle løsninger i vores ejendomme

BusinessHouse består af flere ejendomme. Samlet set har vi over 40 erhvervslejemål og fem private lejemål fordelt på 1.500 m2.

I Jernbanegade 23 B ligger vores hovedbygning, hvor du finder vores café, ventearealer, hovedparten af vores kontorer, det store mødelokale, Samtalerummet og de fleste fællesfaciliteter.

Jernbanegade 23 A kalder vi for “Mellembygningen”. Her bor én af vores lejere i et storrumskontor.

Jernbanegade 23 har vi navngivet “Forhuset”. Det ligger direkte ud mod Jernbanegade og her finder du tre kontorer, idéRummet, printerrum m.v.

I Jernbanegade 27 har vi tre store kontorer med direkte adgang til en skøn have, hvor du om sommeren kan nyde din frokost sammen med de andre fra huset. I resten af huset har vi fire private lejere boende.

I Jernbanegade 29 udlejer vi stuelejligheden til af vores faste lejere, som ønsker at bo (meget) tæt på sit arbejde i BusinessHouse.

Med vores forskellige ejendomme, kan vi tilbyde dig fleksible løsninger.

 

Fokusér på dit arbejde – vi klarer resten

I BusinessHouse kan du koncentrere dig om dit arbejde. Vores høje serviceniveau, sikrer, at dit kontor og fællesarealerne altid fremstår rene og pæne for dig, dine medarbejdere og gæster.

Vi har en lynhurtig og stabil internetforbindelse, som giver dig de bedste vilkår for at være online.

Når kaffetørsten melder sig, kan du altid finde kaffe og frisk økomælk i caféen.

Husets mødefaciliteter sikrer, at du får de bedste rammer for dine møder med kunder og forretningsforbindelser.

 

Udvid dit netværk med nye gode kollegaer

Det vigtigste aktiv i BusinessHouse er imidlertid de mange dejlige mennesker, som har sin gang i huset. Du vil som ny i huset hurtigt opleve at blive ”suget” ind i et forretningsorienteret fællesskab, som er åbent og uhøjtideligt.

En gang om måneden er der fælles morgenmad, hvor du kan netværke med dem, du ikke lige sidder ved siden af. Derudover afholdes der hen over året sociale arrangementer så som julefest, forårsfrokost og sommerfest. Der er således stor mulighed for at udvide dit personlige og faglige netværk, når du er en del af BusinessHouse.

 

Skal vi mødes?

Tøv ikke med at ringe på 4630 5099 eller skrive til Johnny Schäffer på johnny@businesshouse.dk for et uformelt møde om dine muligheder for at blive en del af BusinessHouse.

Som en af de førende virksomheder i Norden inden for Job Transition Management stiller vi krav til at vores medarbejdere og kandidater har gode arbejdsforhold.

Med vores lokaler i BusinessHouse i Roskilde har vi siden 2001 haft en god base, hvorfra der skabes gode resultater for vores kandidater.

Vi er glade for den gode service vi får af husets medarbejdere og i alle årene nydt godt af fleksibiliteten, som løbende gør det muligt for os at tilpasse vores behov i forhold til markedet.

Kim Højland

Servicemanager, AS3 Transition

Business Friday i Roskilde

Det er fredag eftermiddag - og sofaen kalder...

Skal du udvikle eller afvikle? Så enkelt er det. For hver gang du misser en mulighed for at udvikle dig og din virksomhed, ja så afvikler du!

Kom og vær med til at udvikle din og andres virksomheder. Den viden du ikke regner for noget, kan være guld værd for en anden - og omvendt. Netop dét er essensen i Business Friday!

For selvstændige og iværksættere

Uanset om du har haft virksomhed i mange år (som os) eller er kommende iværksætter, kan du få glæde af at være sammen med andre, der deler en oprigtig interesse i at dele deres viden - ofte med udgangspunkt i en udfordring.

Eksempel: Hvilken app kan holde styr på alle mine idéer - og hvordan deler jeg dem med andre? Hvordan virker kunstig intelligens og hvordan kan jeg benytte det i min virksomhed?

Netværkets viden hjælper dig - og omvendt

Vi skralder alt det overflødige fra og går direkte til sagen.  

 

 

Ejeren af BusinessHouse, Johnny Schäffer, har været selvstændig i over 20 år med flere forskellige virksomheder og stået i spidsen for bl.a. erhvervsFORUM Roskilde samt siddet i en række bestyrelser og har dermed et stort og solidt netværk, som du kan blive en del af.

Connie Hasemann har i en lang årerække arbejdet med en af Europas førende socialøkonomiske virksomheder (All Ears) og er bl.a. protektor for All People Foundation.

Erfarne erhvervsfolk står bag Business Friday

 

BusinessHouse ApS

Jernbanegade 23 B
4000 Roskilde
RUTEVEJLEDNING

4630 5099