KursusRummet – fleksibelt kursuslokale i Roskilde centrum

Søger du efter et attraktivt kursuslokale i Roskilde centrum?

Book KursusRummet, hvis du har brug for et kursuslokale i Roskilde. 

Du kan leje kursuslokalet til et dagskursus, et dagsmøde, en workshop, et foredrag om aftenen eller bruge lokalet til et retreat i weekenden.

Fleksible indretningsmuligheder
Der er to borde i lokalet med plads til i alt 26 personer. Bordene er sammensat af 13 mindre borde og du kan dermed nemt ændre indretningen i lokalet, hvis du måtte ønske en anden opstilling. Bordene kan også fjernes fra lokalet, hvis du vil skal holde et foredrag med 30 deltagere i biografopstilling.

AV-udstyr
I kursuslokalet er der WIFI, en 70″ og en 55″ skærm med HDMI, syv whiteboards, en sort tavle til kridt samt en flip-over.

Køkken, garderobe og toiletter
Fra KursusRummet er der adgang til garderobe, toiletter og køkken. I køkkenet finder alt fra kaffe, frisk økologisk mælk, kopper, glas, tallerkner, skåle og fade.

Grupperum
Hvis du får brug for et eller flere grupperum, kan du booke “nabolokalerne” idéRummet eller KonferenceRummet

Gratis parkering og fem minutter til Roskilde Station
Der er fem minutters gang fra Roskilde station til BusinessHouse, så du eller dine deltagere kan benytte tog eller bus. På parkeringspladserne ved Rådmandshaven kan biler holde parkeret gratis hele dagen og det tager kun fem minutter at gå derfra til BusinessHouse. Læs mere om parkering her.

Forplejning
Vi kan hjælpe med forplejning til dit møde, men du er også velkommen til at medbringe din egen forplejning.

Gratis booking af KursusRummet
Du kan gratis oprette dig i vores bookingsystem og derefter straks se ledige tider og reservere KursusRummet til dit møde.

Du kan også skrive til os på info@businesshouse.dk eller ringe på 6061 8910 og fortælle, hvad du ønsker – så finder vi sammen en løsning.

KursusRummet er et hyggeligt og yderst centralt kursuslokale i Roskilde. Du kan lokalet til workshops, dagskurser, foredrag og meget mere!

Jeg viser dig meget gerne KursusRummet, hvis du er på udkig efter et centralt sted i Roskilde, hvor du vil afholde et kursus med adgang til nogle gode faciliteter.

Johnny Schäffer

BusinessHouse

Kan vi hjælpe dig med dit møde?

13 + 1 =

Lej KursusRummet til dit næste dagsmøde

Priser og vilkår for leje af KursusRummet

Priser:

  • Timeleje: 395 kr. pr. time.
  • Dagsmøde (8 timer) med adgang fra 8.00 til 16.00 = 2.000 kr.
  • Halvdagsmøde (4 timer) med adgang fra 8.00 til 12.00 eller fra 12.30 til 16.30 = 1.300 kr.
  • Aftenmøde (5 timer) med adgang fra kl. 17.00 til 22.00 = 1.000 kr. *
  • Weekendmøde med adgang fra fredag kl. 17.00 til søndag kl. 22.00 = 3.500 kr. *

I ovenstående tidsrum skal din egen tid til klargøring og oprydning være inklusiv. Booking kan ske via vores bookingsystem, hvor du gratis kan oprette en brugerprofil og dermed reservere KursusRummet. Du er naturligvis også velkommen til at kontakt os på info@businesshouse.dk eller 6061 8910 for at høre om KursusRummet er ledigt på dit ønskede tidspunkt.

Annullering af din reservation kan ske gratis indtil 14 dage før starttidspunktet via bookingsystemet eller e-mail til info@businesshouse.dk. Annullering herefter afregnes med 50%. Du får tilsendt en faktura på mail på lejen af KursusRummet en uge før du skal bruge lokalet. Betalingen bedes ske straks og via FI-koden på fakturaen. Umiddelbart efter brugen af KursusRummet, vil der blive fremsendt en faktura, hvis du har tilkøbt forplejning eller praktisk hjælp til dit møde.

Mod forudgående aftale kan du betale for ovenstående på dagen med VISA eller Mastercard. Det koster et kortgebyr på 2% af fakturaens fulde beløb incl. moms.

* Du får udleveret en nøgle og kode til alarmsystemet. Nøglen afhentes i dagstimerne efter nærmere aftale, hvor også instruks til alt det praktiske overleveres til dig.

Alle priser er i DKK og excl. moms.

Har du nogle særlige ønsker, vi ikke har beskrevet er du velkommen til at kontakte os på: info@businesshouse.dk.