Kontorhotel i Roskilde? Få alle fordelene hos os…

Få fleksible kontorløsninger til dig og din virksomhed i BusinessHouse

Leder du efter et kontorhotel i Roskilde kan du roligt stoppe op. I BusinessHouse får du adgang til et netværk med 50 andre virksomheder og en masse fordele og faciliteter, som du måske kender fra et kontorhotel.

Du betaler en fast pris pr. måned, som inkluderer varme, vand, strøm, internet, print, kopi, scan, rengøring, post- og pakkehåndtering, mødelokaler og meget mere.

Dertil får du en masse dejlige nye kollegaer, som du ofte får muligheden for at netværke med til vores forskellige arrangementer i huset.

Vi har mange forskellige kontorløsninger – fra en flyverplads til dit eget kontor.

Du er meget velkommen til at booke en fremvisning eller ringe til os på 4630 5099 for at høre mere om vores kontorløsninger.

Jeg har haft min virksomhed på fire andre kontorhoteller og har ikke oplevet noget andet, der fungerer så smidigt eller med så høj et kvalitetsniveau som Businesshouse.

Det er præsentabelt, funktionelt, fleksibelt og Johnny skaber en behagelig stemning omkring stedet og sikrer gode ramme for at ens virksomhed kan trives og vokse. Mikkel Møller Johansen

Mojo Ferdinand ApS

Business Friday i Roskilde

Det er fredag eftermiddag - og sofaen kalder...

Skal du udvikle eller afvikle? Så enkelt er det. For hver gang du misser en mulighed for at udvikle dig og din virksomhed, ja så afvikler du!

Kom og vær med til at udvikle din og andres virksomheder. Den viden du ikke regner for noget, kan være guld værd for en anden - og omvendt. Netop dét er essensen i Business Friday!

For selvstændige og iværksættere

Uanset om du har haft virksomhed i mange år (som os) eller er kommende iværksætter, kan du få glæde af at være sammen med andre, der deler en oprigtig interesse i at dele deres viden - ofte med udgangspunkt i en udfordring.

Eksempel: Hvilken app kan holde styr på alle mine idéer - og hvordan deler jeg dem med andre? Hvordan virker kunstig intelligens og hvordan kan jeg benytte det i min virksomhed?

Netværkets viden hjælper dig - og omvendt

Vi skralder alt det overflødige fra og går direkte til sagen.  

 

 

Ejeren af BusinessHouse, Johnny Schäffer, har været selvstændig i over 20 år med flere forskellige virksomheder og stået i spidsen for bl.a. erhvervsFORUM Roskilde samt siddet i en række bestyrelser og har dermed et stort og solidt netværk, som du kan blive en del af.

Connie Hasemann har i en lang årerække arbejdet med en af Europas førende socialøkonomiske virksomheder (All Ears) og er bl.a. protektor for All People Foundation.

Erfarne erhvervsfolk står bag Business Friday

 

BusinessHouse ApS

Jernbanegade 23 B
4000 Roskilde
RUTEVEJLEDNING

4630 5099