Bliv en del af vores kontorfællesskab i Roskilde Centrum

Flyverplads i Roskilde centrum

Attraktive flyverpladser i Roskilde centrum. Nemt at flytte ind og blive en del af vores kontorfællesskab…

Book fremvisning

Fordele ved en flyverplads i BusinessHouse

Mange nye kolleger, du kan sparre med

 

15 timer om ugen på hverdage fra 8 - 16

 

Ergonomisk hæve/sænke skrivebord og kontorstol

 

Mulighed for leje af aflåst skab og arkivplads

 

Hurtigt internet med fiber (250/250 mbits)

 

Rabat på leje af mødelokaler

 

Firmaadresse i BusinessHouse

Invitationer til arrangementer i BusinessHouse

Få en flyverplads i vores kontorfællesskab

Er du tit på farten, kan en flyverplads være den perfekte kontorløsning for dig. For blot 995 kr. om måneden får du en “kontorplads på deltid” i vores kontorfællesskab.

Vores flyverpladser er i et hyggeligt åbent kontorlandskab, hvor der er højt til loftet og synlige bjælker. Her møder du dine nye kolleger, som du hurtigt lærer at kende.

Du har adgang 15 timer om ugen på alle hverdage og kan selv bestemme, hvordan du vil tilrettelægge timerne. Flyverpladserne er nummererede og du kan dermed booke din favoritplads via vores bookingsystem.

Din flyverplads består af et hæve/sænkebord med støjdæmpende minivæg og en ergonomisk kontorstol. På hver flyverplads er der skærm (flere med 4K UHD) med HDMI, tastatur og mus som du kan koble på din egen computer. Du får derudover adgang til vores hurtige fibernet via wifi eller kabel, og du kan gratis benytte printer og scanner.

I CVR-registeret kan du registrere, at du har firmaadresse i BusinessHouse og invitere dine kunder og samarbejdspartnere på besøg i vores café eller mødelokaler. Her kan du byde på en frisk kop kaffe, te eller kakao fra vores café.

Mødelokalerne kan du også bruge, hvis du skal afholde et kursus, workshop eller et møde i dit advisory board. Du får rabat på leje af alle vores mødefaciliteter.

Mapper, ekstra oplader til din computer og andet grej, kan låse inde i et skab, som du kan leje for for en 50’er om måneden. Du kan også leje plads til dit arkiv, hvormed du kan samle alle dine materialer i BusinessHouse.

Du bliver inviteret med til alle arrangementerne i BusinessHouse, hvor du kan netværke med endnu flere 

Du kan opgradere din flyverplads til en fast kontorplads eller til eget kontor, når du behovet for dette måtte opstå.

Du kan gratis parkere på en af de hundredevis af offentlige parkeringspladser nær BusinessHouse.

Med min flyverplads i BusinessHouse har jeg fundet den optimale løsning for min virksomhed!

Jeg er oftest på opgaver ude hos mine kunder. Når mine administrative opgaver skal løses, er jeg glad for at komme i BusinessHouse og dermed have adgang til nogle dejlige kolleger og de mange faciliteter i huset.

Elsebeth Olsen

AdHoctopus

Priser og betingelser for en Flyverplads i BusinessHouse

Husleje: 995 kr. om måneden
Huslejen inkluderer 15 timers brug af en flyverplads om ugen på hverdage fra kl. 8.00 til 16.00. I huslejen er der inkluderet s/h print, scan, kaffe, te, kakao, frisk mælk til dig og dine kunder.

Du kan leje et aflåst skab (50 kr./md.) eller arkivplads (100 kr./md.) til dine materialer. Du får rabat på leje af vores mødefaciliteter.

Oprettelse: 995 kr. (engangsbeløb)
I oprettelsen er bl.a. inkludereret dit firmanavn på vores informationstavle, link fra vores hjemmeside, kode til WIFI samt hjælp til installation af vores netværksprinter på din computer samt udlevering af trådløst tastatur og mus.

Nøgle og alarm
Du kan for blot 200 kr. ekstra om måneden få adgang til at møde tidligere eller arbejde til sen eftermiddag eller aften samt i weekender. Det sker ved at du får udleveret en nøgle og kode til alarmsystemet. Du betaler 750 kr. i depositum ved udlevering af nøglen.

Ingen binding
Der er ingen binding på din flyverplads. Priser er i DKK og excl. moms. Opkrævning sker månedsvis forud. Eventuelt forbrug af mødelokaler eller farveprint afregnes månedsvis bagud.