Flyverplads i kontorfællesskab i Roskilde Centrum

Få en flyverplads i vores kontorfællesskab

Med en flyverplads får du en fast base til din virksomhed. Din virksomhed får adresse i BusinessHouse og du får adgang til en kontorplads “på deltid” på alle hverdage.

Vores flyverpladser er placeret i et hyggeligt åbent kontorlandskab, hvor der er højt til loftet og synlige bjælker. Her vil du møde dine nye kollegaer, som er med til at give den gode energi i BusinessHouse.

Din flyverplads inkluderer brug af hæve/sænkebord med støjdæmpende minivæg og en ergonomisk kontorstol. Du får adgang til vores hurtige fibernet via wifi eller kabel, og du kan benytte vores printer og scanner.

Dine kunder kan komme på besøg hos dig i BusinessHouse. Du kan gratis benytte vores café til korte møder og du kan naturligvis byde dem på en kop frisklavet kaffe, the eller kakao. Får du brug for at holde et møde bag lukkede døre, kan du få rabat på leje af vores mødefaciliteter.

Har du mapper, ekstra oplader til din computer, kan du med fordel leje et aflåst skab. Fylder de sidste mange års regnskabsmapper derhjemme, kan du leje arkivplads – så kan du have alle dine materialer i BusinessHouse.

Med din flyverplads får du også adgang til at deltage i arrangementerne i BusinessHouse, hvor du kan netværke med de andre lejere i kontorfællesskabet.

Du kan opgradere din flyverplads til en fast kontorplads eller til eget kontor, når du behovet for dette måtte opstå.

Med min flyverplads i BusinessHouse har jeg fundet den optimale løsning for min virksomhed!

Jeg er oftest på opgaver ude hos mine kunder. Når mine administrative opgaver skal løses, er jeg glad for at komme i BusinessHouse og dermed have adgang til nogle dejlige kollegaer og de mange faciliteter i huset.

Elsebeth Olsen

AdHoctopus

Fordele ved en flyverplads i BusinessHouse

Kollegaer, du kan dele din hverdag med

 

Adgang hverdage 7-16

 

Hæve/sænke skrivebord og kontorstol

 

Mulighed for leje af aflåst skab og arkivplads

 

Hurtigt internet med fiber (250/250 mbits)

 

Rabat på mødefaciliter

 

Firmaadresse i BusinessHouse

Invitationer til arrangementer i BusinessHouse

Priser og vilkår for leje af en flyverplads

Husleje: 995 kr. om måneden.

Huslejen inkluderer 15 timers brug af en flyverplads i BusinessHouse på hverdage fra kl. 7.00 til 16.00. I huslejen er der også inkluderet rengøring, gratis kaffe, the, kakao, frisk mælk til dig og dine kunder, mulighed for et aflåst skab eller arkivplads til dine materialer, invitationer til arrangementer i BusinessHouse samt rabat på leje af mødefaciliteterne i BusinessHouse.

Oprettelse: 995 kr.

I oprettelsen er inkludereret dit firmanavn på vores informationstavle, link fra vores hjemmeside, kode til WIFI samt hjælp til installation af vores fælles printer på din computer.

Binding: En måned.

Priser er i DKK og excl. moms. Opkrævning sker månedsvis forud. Eventuelt forbrug af mødelokaler afregnes månedsvis bagud.

BOOK EN FREMVISNING

Hvad er du særligt interesseret i? Du er velkommen til at vælge flere emner: