Bliv en del af vores kontorfællesskab i Roskilde Centrum

Flyverplads i Roskilde centrum

Attraktive flyverpladser i Roskilde centrum. Nemt at flytte ind og blive en del af vores kontorfællesskab…

Book fremvisning

Fordele ved en flyverplads i BusinessHouse

Mange nye kolleger, du kan sparre med

 

To eller tre arbejdsdage om ugen

 

Ergonomisk hæve/sænke skrivebord og kontorstol

 

Mulighed for leje af aflåst skab og arkivplads

 

Hurtigt internet med fiber (250/250 mbits)

 

Rabat på leje af mødelokaler

 

Firmaadresse i BusinessHouse

Invitationer til arrangementer i BusinessHouse

Få en flyverplads i vores kontorfællesskab

Hvis du ofte er på farten, men savner en “base” med et stærkt fagligt og socialt fællesskab, kan en flyverplads være den perfekte løsning for dig.

Her får du en kontorplads på deltid i vores kontorfællesskab, hvorfra du kan arbejde og samtidig blive en del af vores faglige og sociale fællesskab, hvor du kan møde andre selvstændige, ejerledere og ildsjæle fra danske og internationale virksomheder.

De fleste flyverpladser er placeret i et åbent kontorlandskab, hvor der er højt til loftet og synlige bjælker. Derudover er der flyverpladser i et lukket kontor.

Din arbejdsplads…
Du har adgang til flyverpladserne to arbejdsdage om ugen på alle hverdage og du bestemmer selv, hvilke dage du vil benytte. Flyverpladserne er nummererede og du booker din favoritplads via vores bookingsystem.

Din flyverplads består af et hæve/sænkebord med støjdæmpende minivæg og en ergonomisk kontorstol. På hver flyverplads er der computerskærm (flere med 4K) med HDMI, tastatur og mus som du kan koble på din egen computer. Du får adgang Internettet via wifi og du kan gratis benytte printer og scanner.

I CVR-registeret kan du registrere, at du har firmaadresse i BusinessHouse og dermed få leveret post og pakker.

Din base med café, lounge, mødelokaler og netværk…
Du kan invitere dine kunder og samarbejdspartnere på besøg i vores café eller mødelokaler. Her kan du byde på en frisk kop kaffe, te eller kakao fra vores café. Mødelokalerne kan du også bruge, hvis du skal afholde et kursus, workshop eller et møde i dit advisory board. Du får rabat på leje af mødefaciliteter og vores podcaststudie.

Du bliver inviteret med til alle arrangementerne i BusinessHouse, hvor du kan netværke med de andre selvstændige, ejerledere og ildsjæle i huset.

Fleksibelt, hvis du får brug for mere…
Får du behov for flere dage eller behov for at arbejde på skæve tidspunkter, kan du opgradere til en Flyverplads Plus.

Med en Flyverplads Plus får du udleveret en nøgle og kode til alarmsystemet så du også kan arbejde om aftenen og i weekender. Du får derudover en ekstra arbejdsdag, så du i alt kan benytte faciliteterne tre dage om ugen. En Flyverplads Plus koster 1.795 kr. om måneden excl. moms.

Med min flyverplads i BusinessHouse har jeg fundet den optimale løsning for min virksomhed!

Jeg er oftest på opgaver ude hos mine kunder. Når mine administrative opgaver skal løses, er jeg glad for at komme i BusinessHouse og dermed have adgang til nogle dejlige kolleger og de mange faciliteter i huset.

Elsebeth Olsen

AdHoctopus

Priser og betingelser for en Flyverplads i BusinessHouse

Flyverplads: 995 kr. om måneden
Huslejen inkluderer en flyverplads, som du kan booke to dage om ugen på hverdage fra kl. 8.00 til 16.00. 

Flyverplads Plus, husleje: 1.795 kr. om måneden
Huslejen inkluderer en flyverplads alle hverdage. Du får nøgle og kode til alarmsystemet, så du 100% selv kan tilrettelægge din arbejdstid.

I huslejen er der inkluderet s/h print, scan, kaffe, te, kakao, frisk mælk til dig og dine kunder.

Yderligere services

Du kan leje et aflåst skab (100 kr./md.) til ekstra oplader og andet grej. Du kan med en Flyverplads Plus desuden også leje en lagerreol med arkivplads (100 kr./md.) til f.eks. dine mapper og lignende.

Oprettelse: 995 kr. (engangsbeløb)
I oprettelsen er bl.a. inkludereret dit firmanavn på vores informationstavle, link fra vores hjemmeside, kode til WIFI samt hjælp til installation af vores netværksprinter på din computer. Ydermere har du adgang til et udvalg af ekstra opladere, tastaturer og mus.

Opsigelse
Der er en måneds opsigelse.

Pause
Skal du f.eks. ud og rejse i en længere periode, kan du sætte din Flyverplads på pause. Du kan holde pause mellem to og seks måneder og du betaler i pauseperioden 199 kr. om måneden. Du beholder fortsat din adresse i BusinessHouse.

Depositum
Der er ikke noget depositum.

Priser er i DKK og excl. moms.

Opkrævning sker månedsvis forud. Eventuelt forbrug af mødelokaler eller farveprint afregnes månedsvis bagud.

Book fremvisning