Ledige kontorer i Businesshouse

Kontor med god synlighed

Kontorlokale 31: Højt til loftet og plads til gode idéer! Kontoret har en synlig beliggenhed ud mod Jernbanegade. Oplagt til to eller tre arbejdspladser…

læs mere

Stort kontor med masser af sjæl

Kontorlokale 21: Roskildes måske mest eksklusive kontor med masser af sjæl. Højt til loftet, masser af lys og et flot trægulv. Få otte skønne arbejdspladser her.

læs mere

En bid af New York

Kontorlokale 30: En bid af New York. Mærk byens puls i dagligdagen, få et lækkert kontor, der er opdelt i to rum med plads til seks arbejdspladser.

læs mere

Business Friday i Roskilde

Det er fredag eftermiddag - og sofaen kalder...

Skal du udvikle eller afvikle? Så enkelt er det. For hver gang du misser en mulighed for at udvikle dig og din virksomhed, ja så afvikler du!

Kom og vær med til at udvikle din og andres virksomheder. Den viden du ikke regner for noget, kan være guld værd for en anden - og omvendt. Netop dét er essensen i Business Friday!

For selvstændige og iværksættere

Uanset om du har haft virksomhed i mange år (som os) eller er kommende iværksætter, kan du få glæde af at være sammen med andre, der deler en oprigtig interesse i at dele deres viden - ofte med udgangspunkt i en udfordring.

Eksempel: Hvilken app kan holde styr på alle mine idéer - og hvordan deler jeg dem med andre? Hvordan virker kunstig intelligens og hvordan kan jeg benytte det i min virksomhed?

Netværkets viden hjælper dig - og omvendt

Vi skralder alt det overflødige fra og går direkte til sagen.  

 

 

Ejeren af BusinessHouse, Johnny Schäffer, har været selvstændig i over 20 år med flere forskellige virksomheder og stået i spidsen for bl.a. erhvervsFORUM Roskilde samt siddet i en række bestyrelser og har dermed et stort og solidt netværk, som du kan blive en del af.

Connie Hasemann har i en lang årerække arbejdet med en af Europas førende socialøkonomiske virksomheder (All Ears) og er bl.a. protektor for All People Foundation.

Erfarne erhvervsfolk står bag Business Friday

 

BusinessHouse ApS

Jernbanegade 23 B
4000 Roskilde
RUTEVEJLEDNING

4630 5099