Lej en kontorplads i Roskilde Centrum

Få en fast kontorplads i vores kontorfællesskab

Vil du kunne komme på kontoret 24/7, have en fast kontorplads og en masse nye kollegaer? Løsningen med en fast kontorplads vil være den rigtige løsning for dig!

I BusinessHouse har vi otte kontorpladser i et åbent kontorlandskab. Alle pladserne er placeret i hovedbygningens attraktive rum på 1. sal, hvor der er højt til loftet og synlige bjælker.

Alle kontorpladserne er med hæve/sænkebord, ergonomisk kontorstol og støjdæmpende minivæg. Du får et aflåst skab til dine private materialer.

Der er også mulighed for at leje en flyverplads (kontorplads på deltid) i BusinessHouse. Læs mere om flyverplads her.

Jeg har siden 2010 haft en fast kontorplads i BusinessHouse. Herfra arbejder jeg sammen med mine kollegaer i hovedkontoret i Schweiz om at yde service vores kunder i hele verden.

Jeg er glad for den hurtige internetforbindelse i BusinessHouse, som sikrer at jeg hver dag kan arbejde effektivt. Karin Ahrens

Supporter, Coresystems

Fordele ved en fast kontorplads i Businesshouse

Nye kollegaer

 

Adgang 24/7

 

Hæve/sænke skrivebord og kontorstol

 

Aflåst skab til dine ting

 

Hurtigt internet via fiber (250/250 mbits)

 

Brugsret til mødefaciliter

 

Firmaadresse i Businesshouse

 

Skilt på facaden

 
Priser og vilkår for kontorplads
  • Oprettelse: 1.995 kr.
  • Husleje: 2.995 kr. om måneden.
  • Depositum: Tre måneders husleje.
  • Binding: Tre måneder.

Priser er i DKK og excl. moms.

Business Friday i Roskilde

Det er fredag eftermiddag - og sofaen kalder...

Skal du udvikle eller afvikle? Så enkelt er det. For hver gang du misser en mulighed for at udvikle dig og din virksomhed, ja så afvikler du!

Kom og vær med til at udvikle din og andres virksomheder. Den viden du ikke regner for noget, kan være guld værd for en anden - og omvendt. Netop dét er essensen i Business Friday!

For selvstændige og iværksættere

Uanset om du har haft virksomhed i mange år (som os) eller er kommende iværksætter, kan du få glæde af at være sammen med andre, der deler en oprigtig interesse i at dele deres viden - ofte med udgangspunkt i en udfordring.

Eksempel: Hvilken app kan holde styr på alle mine idéer - og hvordan deler jeg dem med andre? Hvordan virker kunstig intelligens og hvordan kan jeg benytte det i min virksomhed?

Netværkets viden hjælper dig - og omvendt

Vi skralder alt det overflødige fra og går direkte til sagen.  

 

 

Ejeren af BusinessHouse, Johnny Schäffer, har været selvstændig i over 20 år med flere forskellige virksomheder og stået i spidsen for bl.a. erhvervsFORUM Roskilde samt siddet i en række bestyrelser og har dermed et stort og solidt netværk, som du kan blive en del af.

Connie Hasemann har i en lang årerække arbejdet med en af Europas førende socialøkonomiske virksomheder (All Ears) og er bl.a. protektor for All People Foundation.

Erfarne erhvervsfolk står bag Business Friday

 

BusinessHouse ApS

Jernbanegade 23 B
4000 Roskilde
RUTEVEJLEDNING

4630 5099