Multifunktionelle mødelokaler i Roskilde centrum

Attraktive mødelokaler i Roskilde centrum

Benyt vores multifunktionelle mødelokaler til dit arrangement. Kontakt os på 6061 8910 og fortæl os om dine planer – så finder vi den optimale løsning for dig og dit arrangement.

Pejsestuen

Plads til 16 personer om bordet eller 30 til foredrag – i øjeblikket dog kun otte om bordet. Perfekt til undervisning, workshops og foredrag. 395 kr. pr. time. Ved leje om aftenen og i weekenden ydes rabat. Læs mere om Pejsestuen.

KonferenceRummet

Plads til 12 eller 18 personer om bordene – i øjeblikket dog kun otte om bordet. Velegnet til møder, workshops eller seminar. 350 kr. pr. time. Læs mere om KonferenceRummet.

idéRummet

Plads til 10 personer om bordet – i øjeblikket dog kun fire personer. Velegnet til forretningsudviklingsmøder, kundemøder, bestyrelsesmøder, strategimøder og lignende. 350 kr. pr. time. Ved leje om aftenen og i weekenden ydes rabat. Læs mere om idéRummet.

SamtaleRummet

Skabt til “én-til-én”-samtaler og benyttes bl.a. af konsulenter, coaches og terapeuter. Fra 150 kr. pr. time. Læs mere om SamtaleRummet.

Tusind tak for timerne i jeres mødelokaler. Det var fantastisk, at ALT bare spillede smertefrit – lige fra bekræftelserne pr. mail til dét at dukke op 10 minutter før mødestart, koble computeren til og blot gå i gang.

Sandwichene stod klar til os og smagte dejligt. Vi mærkede ikke, at der var andre i huset, mens vi var i gang med mødet.

Det er ikke sidste gang, jeg vil benytte mig af jeres mødelokaler.

Susanne Povelsen, ejer af CoachSpirit

Kan vi hjælpe dig med dit møde?