Multifunktionelle mødelokaler i Roskilde centrum

Attraktive mødelokaler i Roskilde centrum

Benyt vores multifunktionelle mødelokaler til dit arrangement. Kontakt os på 6061 8910 og fortæl os om dine planer – så finder vi den optimale løsning for dig og dit arrangement.

Pejsestuen

Plads til 16 eller 30 personer. Perfekt til undervisning, workshops og foredrag. 395 kr. pr. time. Ved leje om aftenen og i weekenden ydes rabat. Læs mere om Pejsestuen.

KonferenceRummet

Plads til 12, 18 eller 25 personer. Velegnet til større møder, workshops,  mindre foredrag eller seminar. 350 kr. pr. time. Læs mere om KonferenceRummet.

idéRummet

Plads til 10 personer og dermed oplagt til kundemøder, bestyrelsesmøder, strategimøder og lignende. 350 kr. pr. time. Ved leje om aftenen og i weekenden ydes rabat. Læs mere om idéRummet.

SamtaleRummet

Skabt til “én-til-én”-samtaler og benyttes bl.a. af konsulenter, coaches og terapeuter. Fra 150 kr. pr. time. Læs mere om SamtaleRummet.

Tusind tak for timerne i jeres mødelokaler. Det var fantastisk, at ALT bare spillede smertefrit – lige fra bekræftelserne pr. mail til dét at dukke op 10 minutter før mødestart, koble computeren til og blot gå i gang.

Sandwichene stod klar til os og smagte dejligt. Vi mærkede ikke, at der var andre i huset, mens vi var i gang med mødet.

Det er ikke sidste gang, jeg vil benytte mig af jeres mødelokaler.

Susanne Povelsen, ejer af CoachSpirit

Kan vi hjælpe dig med dit møde?