Attraktive mødelokaler i Roskilde centrum

Attraktive mødelokaler i Roskilde centrum

Benyt vores multifunktionelle mødelokaler til dit arrangement. Kontakt os på 6061 8910 og fortæl os om dine planer – så finder vi den optimale løsning for dig og dit arrangement.

KursusRummet

Plads til 14 personer om bordet eller 30 til foredrag. Perfekt til dagskursus, workshops og foredrag. 1,995 kr. for dagskursus, 995 kr. for aftenkursus eller 2.495 kr. for weekendkursus. Læs mere om KursusRummet.

KonferenceRummet

Plads til otte personer om bordet. Velegnet til møder, workshops eller seminar. 350 kr. pr. time. Ved leje om aftenen og i weekenden gives rabat.
Læs mere om KonferenceRummet.

idéRummet

Plads til seks personer om bordet. Velegnet til forretningsudviklingsmøder, kundemøder, bestyrelsesmøder, strategimøder og lignende. 350 kr. pr. time. Ved leje om aftenen og i weekenden gives rabat. Læs mere om idéRummet.

DialogRummet

Skabt til “én-til-én”-samtaler og benyttes bl.a. af konsulenter, coaches og terapeuter. Fra 200 kr. pr. time. Læs mere om DialogRummet.

Tusind tak for timerne i jeres mødelokaler. Det var fantastisk, at ALT bare spillede smertefrit – lige fra bekræftelserne pr. mail til dét at dukke op 10 minutter før mødestart, koble computeren til og blot gå i gang.

Sandwichene stod klar til os og smagte dejligt. Vi mærkede ikke, at der var andre i huset, mens vi var i gang med mødet.

Det er ikke sidste gang, jeg vil benytte mig af jeres mødelokaler.

Susanne Povelsen, ejer af CoachSpirit

Kan vi hjælpe dig med dit møde?