Lej DialogRummet – et attraktivt terapilokale i Roskilde centrum

Vil du skabe de perfekte rammer for dig og dine klienter?

DialogRummet er skabt til fordybelse og nærværende møder. Det er oplagt til dig, som vil arbejde i ro og frem eller skal afholde jobinterviews, coaching eller terapi.

Lokalet er lyst og indbydende med synlige bjælker i loftet og flot mørk gulv med gulvvarme.

DialogRummet er designet til dialog. Du finder derfor en sofa, et sofabord samt et par bløde stole i lokalet. Her kan samtalen finde sted. I DialogRummet finder du også et konferencebord med fire stole. Dermed har du også en plads, hvis du har en samtale, hvor der skal være plads til mapper og lignende.

I DialogRummet er der opsat en 65″ skærm, som du kan bruge til fremvisninger. Der er tilslutning via HDMI-kabel. Får du brug for en flipover, står den også i lokalet.

Tæt på DialogRummet er der to toiletter og et tekøkken. I tekøkkenet finder du en kaffemaskine, nespressomaskine, Quooker og microovn. Der er også glas, kopper, kander, tallerkener, bestik og lignende, som du kan bruge til dit møde.

Du har gratis adgang til internettet via kabel (250 mbit) eller WIFI. 

Dine mødedeltagere kan parkere 200 meter fra BusinessHouse eller gå fra Roskilde station på fem minutter.

Har du behov for at bruge DialogRummet meget tit, kan du købe et klippekort eller leje af DialogRummet en fast ugedag.

Ring på 6061 8910 – og lad os tage en dialog om dine ønsker 🙂

PS: Hvis DialogRummet er optaget på det ønskede tidspunkt, kan du måske bruge SamtaleRummet, KonferenceRummet eller idéRummet.

At skabe de perfekte rammer for dig og dine kunder er vigtigt for mig. 

I DialogRummet er der sjæl og varme – samtidig med at der er fokus på funktionalitet og fleksibilitet. 

Johnny Schäffer

BusinessHouse

Kan vi hjælpe dig med dit møde?

Fordele ved at bruge DialogRummet til dit næste møde

Central placering

Kun 5 minutters gang fra Roskilde Station og hundredevis af offentlige parkeringspladser i området.

Forplejning er med i prisen

Der er gratis kaffe, the, kakao og vand til dig og dine mødedeltagere.

Fleksibilitet

DialogRummet kan lejes på timebasis eller en fast ugedag, hvilket giver dig optimale muligheder for at tilrettelægge dine møder.

WIFI

Du og dine mødedeltagere kan gratis benytte vores WIFI, som er forbundet til vores hurtige fiberforbindelse (250/250 mbits).

AV-udstyr

I DialogRummet er der en 65″ skærm med HDMI indgang, en glastavle (whiteboard) samt flip-over med tilbehør.

Hjælp til det praktiske

Vi kan hjælpe med både indkøb og servering af morgenbrød, frokost, kaffebrygning og andre praktiske ting i forbindelse med dit møde.
Priser og vilkår for leje af DialogRummet

Timepris for leje af DialogRummet: 250 kr.

I timeprisen er inkluderet WIFI og gratis kaffe, te og kakao samt frisk økologisk mælk og rørsukker til dig og dine mødedeltagere. Du finder thekøkkenet få skridt fra DialogRummet.

De timer du booker DialogRummet skal indeholde din tid til klargøring og oprydning. Booking kan ske via vores bookingsystem, hvor du gratis kan oprette en adgang og efterfølgende reservere DialogRummet. Du er naturligvis også velkommen til at kontakt os på info@businesshouse.dk eller 6061 8910 for at høre om DialogRummet er ledigt på dit ønskede tidspunkt.

Du kan købe et klippekort med 10 timers brug af DialogRummet for blot 2.000 kr. 

Gratis annullering af din reservation af DialogRummet kan ske indtil 48 timers før starttidspunktet via bookingsystemet. Du får tilsendt en faktura på mail to dage før du skal bruge DialogRummet. Betalingen skal ske straks via FI-koden på fakturaen. Mod forudgående aftale kan du betale med VISA eller Mastercard. Det koster et kortgebyr på 2% af fakturaens fulde beløb incl. moms.

Ønsker du at leje DialogRummet en fast ugedag (f.eks. hver mandag) er dette muligt for 1.950 kr. om måneden. Vi opkræver ikke depositum, men opsigelsen er tre måneder. Vi opkræver 1.995 kr. i oprettelse, som bl.a. dækker hjælp til opsætning af din computer på vores netværk, så du kan benytte printere. Du får udleveret en systemnøgle og kode til alarmsystemet og vi sørger for skiltning med dit firmanavn på husets facade.

Når du lejer DialogRummet får du to timers gratis brug af idéRummet og rabat på leje af vores øvrige mødefaciliteter.

Alle priser er i DKK og excl. moms.

Har du nogle særlige ønsker eller spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os på info@businesshouse.dk.