Lej DialogRummet – et attraktivt terapilokale i Roskilde centrum

Vil du skabe de perfekte rammer for dig og dine klienter?

DialogRummet er skabt til nærværende møder. Det er oplagt til dig, som skal afholde jobinterviews, coaching eller terapi. 

Lokalet er lyst og indbydende med synlige bjælker i loftet og flot mørk gulv med gulvvarme.

DialogRummet er designet til dialog. Du finder derfor en sofa, et sofabord samt et par bløde stole i lokalet. Her vil du med det samme mærke kunne mærke at der skabes ro til samtalen. I DialogRummet finder du også et konferencebord med en kontorstol og to stole. Dermed har du også en plads, hvis du har en samtale, hvor der skal være plads til mapper og lignende.

I DialogRummet er der opsat en 65″ skærm, som du kan bruge til fremvisninger. Der er tilslutning via HDMI-kabel. I nabolokalet kan du hente en flipover med tilbehør, hvis du har brug for dette.

Tæt på DialogRummet er der to toiletter og et tekøkken. I tekøkkenet finder du en kaffemaskine, nespressomaskine, elkedel og microovn. Der er også glas, kopper, kander, tallerkener, bestik og lignende, som du kan bruge til dit møde.

Du har gratis adgang til WIFI.

Dine klienter kan parkere 200 meter fra BusinessHouse eller gå fra Roskilde station på fem minutter.

Har du behov for at bruge DialogRummet meget tit, tilbyder vi både en løsning med klippekort eller leje af DialogRummet en fast ugedag.

Ring på 6061 8910 og lad os tage en dialog om dine ønsker.

PS: Hvis DialogRummet er optaget på det ønskede tidspunkt, kan du måske bruge Pejsestuen, KonferenceRummet, idéRummet eller SamtaleRummet.

At skabe de perfekte rammer for dig og dine kunder er vigtigt for mig. 

I DialogRummet er der sjæl og varme – samtidig med at der er fokus på funktionalitet og fleksibilitet. 

Johnny Schäffer

BusinessHouse

Kan vi hjælpe dig med dit møde?

Fordele ved at bruge DialogRummet til dit næste møde

Central placering

Kun 5 minutters gang fra Roskilde Station og hundredevis af offentlige parkeringspladser i området.

Café og lounge

I vores café kan du få gratis kaffe, the, kakao og vand til dig og dine mødedeltagere. Café og loungeområder kan benyttes til gruppearbejde.

Fleksibilitet

DialogRummet kan lejes på timebasis eller en fast ugedag, hvilket giver dig optimale muligheder for at tilrettelægge dine møder.

WIFI

Når du afholder møde hos os, kan du og dine deltagere gratis benytte vores WIFI, som er forbundet til vores hurtige fiberforbindelse (250/250 mbits).

AV-udstyr

I DialogRummet er der en 65″ skærm med HDMI indgang, en glastavle (whiteboard) samt adgang til at bruge en flipover med tilbehør.

Hjælp til det praktiske

Vi kan hjælpe med både indkøb og servering af morgenbrød, frokost, kaffebrygning og andre praktiske ting i forbindelse med dit møde.
Priser og vilkår for leje af DialogRummet

Timepris for leje af DialogRummet: 250 kr.

I timeprisen er inkluderet WIFI og gratis kaffe, te og kakao samt frisk økologisk mælk og rørsukker til dig og dine mødedeltagere. Du finder tekøkkenet få skridt fra DialogRummet.

Husk at de timer du booker skal indeholde din tid til klargøring og oprydning. Booking kan ske via vores bookingsystem, hvor du gratis kan oprette en adgang og efterfølgende reservere DialogRummet. Du er naturligvis også velkommen til at kontakt os på info@businesshouse.dk eller 6061 8910 for at høre om DialogRummet er ledigt på dit ønskede tidspunkt.

Du kan købe et klippekort med 10 timers brug af DialogRummet for blot 2.000 kr. 

Gratis annullering af din reservation af DialogRummet kan ske indtil 48 timers før starttidspunktet via bookingsystemet. Du får tilsendt en faktura på mail to dage før du skal bruge DialogRummet. Betalingen skal ske straks via FI-koden på fakturaen. Mod forudgående aftale kan du betale med VISA eller Mastercard. Det koster et kortgebyr på 2% af fakturaens fulde beløb incl. moms.

Ønsker du at leje DialogRummet en fast ugedag (f.eks. hver mandag) er dette muligt for 1.750 kr. om måneden. Du betaler et depositum på tre måneder og opsigelsen er tre måneder. Oprettelse udgør 1.950 kr. og dækker bl.a. at du får hjælp til opsætning af din computer på vores netværk, så du kan benytte printere. Du får desuden udleveret en systemnøgle og kode til alarmsystemet samt skiltning på vores facade.

Har du brug for assistance til dit møde, kan vi hjælpe dig med alt det praktiske fra 185 kr. pr. påbegyndt halve time.

Alle priser er i DKK og excl. moms.

Har du nogle særlige ønsker, som vi ikke har beskrevet, så tøv ikke med at kontakte os på info@businesshouse.dk.