Lej idéRummet – et centralt møderum i Roskilde

Kreativt og innovativt møderum i Roskilde centrum ?- Brug idéRummet!

idéRummet er et innovativt møderum i Roskilde centrum – og du kan leje det på timebasis. Med nogle få klik er du oprettet i vores bookingsystem, hvorefter du kan reservere idéRummet.

Vi har som standard 6 stole om mødebordet, hvormed du med fordel kan afholde et bestyrelsesmøde, minikursus eller lignende, som kræver et rum, hvor kreativiteten kan udfolde sig.

I møderummet er der 20 glastavler, som alle fungerer som whiteboards. Her kan du arbejde med Business Model Canvas, FN’s Verdensmål, SWOT-analyser og lignende. I lokalet er der også en flip-over med tilbehør. Dertil er der en 65″ skærm (4K UHD) med HDMI, som du kan tilslutte din computer. Du har gratis adgang til WIFI.

Lige ved siden af idéRummet er der to toiletter og et tekøkken. I tekøkkenet finder du en kaffemaskine, nespressomaskine, elkedel og microovn. Dertil er der glas, kopper, kander, tallerkener, bestik og lignende, som du kan bruge til dit møde.

Fra idéRummet kan du se hovedbygningen. I hovedbygningen finder du vores café, som du er velkommen til at bruge, hvis dine deltagere skal strække benene og lave gruppearbejde under dit møde. Du finder ligeledes printer og kopimaskine – hvis du måtte få brug for dette.

Dine mødedeltagere kan parkere 200 meter fra BusinessHouse. Fra Roskilde station er der blot på fem minutters gang. Derudover er der over 500 parkeringspladser tæt på BusinessHouse.

idéRummet benyttes ofte til kurser, workshops og bestyrelsesmøder. Vil du gøre det ekstra nemt for dig selv, kan vi hjælpe med alt det praktiske, så som indkøb af frisk morgenbrød, bestilling og servering af frokostbuffet, kaffebrygning, bordopdækning og oprydning efter dit møde.

Skal vi hjælpe dig, så ring på 6061 8910 og fortæl, hvad du ønsker – så klarer vi det til aftalt tid og pris!

PS: Hvis idéRummet er optaget på det ønskede tidspunkt, kan du måske bruge KursusRummet eller KonferenceRummet. Hvis I blot skal være to personer, kan du overveje Coaching Corner eller SamtaleRummet.

Kan vi hjælpe dig med dit møde?

Fordele ved at bruge idéRummet til dit næste møde

Central placering

Kun 5 minutters gang fra Roskilde Station og masser af offentlige parkeringspladser i området.

Café og lounge

I vores café kan du få gratis kaffe, the, kakao og vand til dig og dine mødedeltagere. Café og loungeområde kan benyttes til gruppearbejde.

Fleksibilitet

idéRummet kan lejes på timebasis, hvilket giver dig optimale muligheder for at tilrettelægge dine møder.

WIFI

Når du afholder møde hos os, kan du og dine deltagere gratis benytte vores WIFI, som er forbundet til vores hurtige fiberforbindelse (250/250 mbits).

AV-udstyr

I idéRummet er der 20 whiteboards, en 65″ skærm med HDMI indgang samt en flip-over med tilbehør.

Hjælp til det praktiske

Vi kan hjælpe med både indkøb og servering af morgenbrød, frokost, kaffebrygning og andre praktiske ting i forbindelse med dit møde.
Priser og vilkår for leje af idéRummet

Pris pr. time for leje af idéRummet: 350 kr.

I timeprisen er inkluderet WIFI og gratis kaffe, te eller kakao til dig og dine mødedeltagere. Du finder køkkenet få skridt fra idéRummet. 

Husk at de timer du booker, skal indeholde din tid til klargøring og oprydning. Booking kan ske via vores bookingsystem, hvor du gratis kan oprette en adgang og efterfølgende reservere idéRummet. Du er naturligvis også velkommen til at kontakt os på info@businesshouse.dk eller 6061 8910 for at høre om idéRummet er ledigt på dit ønskede tidspunkt.

Særpriser til dig. der vil afholde:

  • Aftenkursus: Adgang fra kl. 17.00 til 22.00 = 995 kr. *
  • Weekendkursus: Adgang fra fredag kl. 17.00 til søndag kl. 22.00 = 1.950 kr. *

Gratis annullering af din reservation af idéRummet kan ske en uge før starttidspunktet via bookingsystemet. Du får tilsendt en faktura på mail fem dage før du skal bruge idéRummet. Betalingen skal ske straks via FI-koden på fakturaen. Mod forudgående aftale kan du betale med VISA eller Mastercard. Det koster et kortgebyr på 2% af fakturaens fulde beløb incl. moms.

* Du får udleveret en nøgle og kode til alarmsystemet. Nøglen afhentes dagen før dit møde i dagstimerne efter nærmere aftale, hvor også instruks til alt det praktiske udleveres.

Vores praktiske hjælp afregnes med 195 kr. pr. påbegyndt halve time.

Alle priser er i DKK og excl. moms.

Har du nogle særlige ønsker, som vi ikke har beskrevet, så tøv ikke med at kontakte os på info@businesshouse.dk.