Lej idéRummet – et centralt møderum i Roskilde

Kreativt og innovativt møderum i Roskilde centrum ?- brug idéRummet!

idéRummet er et innovativt møderum i Roskilde centrum – og du kan leje det på timebasis. Med nogle få klik er du oprettet i vores bookingsystem, hvorefter du kan reservere idéRummet.

Vi har som standard otte stole om mødebordet, hvormed du med fordel kan afholde et bestyrelsesmøde, minikursus eller lignende, som kræver et rum, hvor kreativiteten kan udfolde sig. Vi har et par ekstra stole i nærheden, så I kan blive 10 omkring bordet.

I møderummet er der 20 glastavler, som fungerer som whiteboard. Her er også en flipover med tilbehør og en fastmonteret 65″ skærm med HDMI, der kan tilsluttes din computer.

Lige ved siden af idéRummet er der to toiletter og et tekøkken. I tekøkkenet finder du en kaffemaskine, elkedel og microovn. Dertil er der glas, kopper, kander, tallerkner, bestik og lignende, som du kan bruge til dit møde.

Du har gratis adgang til WIFI og kan også gratis benytte vores kopimaskine i hovedbygningen til mindre opgaver.

Fra idéRummet kan du se hovedbygningen. I hovedbygningen finder du vores café, som du er velkommen til at bruge, hvis dine deltagere skal strække benene og lave gruppearbejde under dit møde.

Dine mødedeltagere kan parkere 200 meter fra BusinessHouse eller gå fra Roskilde station på fem minutter.

idéRummet benyttes ofte til kurser og her hjælper vi altid med det praktiske til aftalt tid og pris. Vi kan tilbyde indkøb af frisk morgenbrød, bestilling og servering af frokostbuffet, kaffebrygning, bordopdækning og oprydning.

Skal vi hjælpe dig, så ring på 6061 8910 og fortæl, hvad du ønsker – så klarer vi det til aftalt tid og pris!

Jeg skulle bruge et møderum i Roskilde.

Der skulle være rolige omgivelser til konceptudvikling og rådgivning.

idéRummet blev den perfekte løsning for mig – og mine kunder. Michael Borchert

The Media

Kan vi hjælpe dig med dit møde?

2 + 3 =

Fordele ved at bruge idéRummet til dit næste møde

Central placering

Kun 5 minutters gang fra Roskilde Station og masser af offentlige parkeringspladser i området.

Café og lounge

I vores café kan du få gratis kaffe, the, kakao og vand til dig og dine mødedeltagere. Café og loungeområde kan benyttes til gruppearbejde.

Fleksibilitet

idéRummet kan lejes på timebasis, hvilket giver dig optimale muligheder for at tilrettelægge dine møder.

WIFI

Når du afholder møde hos os, kan du og dine deltagere gratis benytte vores WIFI, som er forbundet til vores hurtige fiberforbindelse (250/250 mbits).

AV-udstyr

I idéRummet er der 20 whiteboards, en 65″ skærm med HDMI indgang samt en flipover med tilbehør.

Hjælp til det praktiske

Vi kan hjælpe med både indkøb og servering af morgenbrød, frokost, kaffebrygning og andre praktiske ting i forbindelse med dit møde.
Priser og vilkår for leje af idéRummet

Pris pr. time for leje af idéRummet: 350 kr.

I timeprisen er inkluderet wifi og gratis kaffe, the eller kakao til dig og dine mødedeltagere. Du finder køkkenet få skridt fra idéRummet. Vi kan hjælpe dig med det praktiske fra 195 kr. pr. påbegyndt halve time.

Husk at de timer du booker skal indeholde din tid til klargøring og oprydning. Booking kan ske via vores bookingsystem, hvor du gratis kan oprette en adgang og efterfølgende reservere idéRummet. Du er naturligvis også velkommen til at kontakt os på info@businesshouse.dk eller 6061 8910 for at høre om idéRummet er ledigt på dit ønskede tidspunkt.

Særpriser til dig. der vil afholde:

  • Aftenkursus: Adgang fra kl. 17.00 til 22.00 = 450 kr. *
  • Weekendkursus: Adgang fra fredag kl. 17.00 til søndag kl. 22.00 = 1.950 kr.

Gratis annullering af din reservation af idéRummet kan ske indtil 48 timers før starttidspunktet via bookingsystemet. Du får tilsendt en faktura på mail to dage før du skal bruge idéRummet. Betalingen skal ske straks via FI-koden på fakturaen. Mod forudgående aftale kan du også betale med VISA eller Mastercard i huset mod et gebyr på 75 kr.

* Du får udleveret en nøgle og kode til alarmsystemet. Nøglen afhentes dagen før dit møde i dagstimerne efter nærmere aftale, hvor også instruks til alt det praktiske udleveres.

Alle priser er i DKK og excl. moms.

Har du nogle særlige ønsker, som vi ikke har beskrevet, så tøv ikke med at kontakte os på info@businesshouse.dk.