Lej et mødelokale i Roskilde centrum

Hold dit næste møde i Roskilde centrum

Skal du holde et møde i Roskilde centrum er vores mødelokale den perfekte løsning for dig. Det er nemt for dine deltagere, da der kun er fem minutters gang til Roskilde Station og masser af parkeringspladser tæt på BusinessHouse.

Du får en meget fleksibel løsning, da du kan leje mødelokalet på timebasis og dermed selv sætte rammerne for dit tidsforbrug til mødet.

Vores café er lige ved siden af mødelokalet. Her kan du hente frisk vand og brygge kaffe, the eller kakao til dit møde. Det er inkluderet i prisen. I caféen finder du glas, tallerkener, bestik, fade og lignende, som du frit kan bruge.

Få skridt fra mødelokalet finder du husets loungeområde. Det kan du anvende, hvis dine mødedeltagere skal lave gruppearbejde under dit møde.

I mødelokalet er der en projektor med HDMI og VGA. Du kan frit koble på vores WIFI, benytte flipover og whiteboard – og du kan altid få hjælp, hvis du har spørgsmål til teknikken.

Skal du holde et dagsmøde, kan vi hjælpe med alt det praktiske lige fra indkøb af frisk morgenbrød, frokost, kaffebrygning, opdækning og oprydning. Du skal blot fortælle, hvad du ønsker – så klarer vi det til aftalt tid og pris.

Da vores produktionsteam skulle afholde seminar, valgte vi at bruge mødefaciliteterne i BusinessHouse. Her havde vi gode rammer og god betjening under hele vores dagsmøde.

Jan Kinov

Produktionschef hos Stryhns A/S

Kan vi hjælpe dig med dit møde?

4 + 4 =

w

12 personer = møder og workshops

Mødelokalet er som standard opsat med et stort mødebord med plads til 12 personer rundt om bordet. Dette er en god opstilling til bestyrelsesmøder, strategimøder og workshops, hvor alle skal kunne se hinanden.

N

18 personer = kursus

Mødebordet kan nemt opdeles, så du får to mødeborde á ni personer. Alle 18 personer får frit udsyn til tavlen (whiteboard og projektorens lærred). Denne opstilling er perfekt, hvis du vil holde et kursus.

25 personer = seminar

Mødebordene kan rykkes ud af lokalet og dermed frigive plads til at sætte 25 stole op i en ”biografopstilling”. Med denne løsning får alle deltagerne et godt udsyn til tavlen. Smart løsning til et mindre seminar.

Fordele ved at leje mødelokalet i BusinessHouse

Central placering

Kun fem minutters gang fra Roskilde Station og masser af gratis parkeringspladser i området.

Café & lounge

I vores café kan du få gratis kaffe, the, kakao og frisk vand til dig og dine mødedeltagere. Café og loungeområderne kan benyttes til gruppearbejde.

Fleksibilitet

Mødelokalet kan lejes på timebasis og indrettes på flere måder. Du kan få en “gør-det-selv” løsning eller lade os hjælpe dig.

WIFI

Når du afholder møde hos os, kan du og dine deltagere gratis benytte vores WIFI, som er forbundet til vores hurtige fiberforbindelse (250/250 mbits).

AV-udstyr

I mødelokalet er der projektor med både HDMI og VGA indgang. Dertil kan du sende dit signal fra din computer til projektoren trådløst via Airtame. Der er desuden højttalere, der kan tilsluttes via lille Jackstik. Dertil er der whiteboard og flipover med tilbehør.

Hjælp til det praktiske

Vi hjælper gerne med indkøb og servering af morgenbrød og frokost. Vi kan også brygge kaffen. rydde op efter dit møde, flytte borde og andre praktiske ting. Prisen er 175 kr. pr. påbegyndt halve time excl. moms.

Priser og vilkår for leje af mødelokalet

Leje af mødelokalet koster 350 kr. pr. time.

Lige ved siden af mødelokalet er vores café, hvor du og dine gæster er velkomne til at forsyne jer med kaffe, the, kakao og vand.

Booking sker via vores bookingsystem, hvor du gratis kan oprette en adgang og efterfølgende reservere mødelokalet.

Du er naturligvis også velkommen til at kontakt os på info@businesshouse.dk eller 6061 8910 for at høre om mødelokalet er ledigt på dit ønskede tidspunkt.

Gratis annullering af din reservation af mødelokalet kan ske indtil 48 timers før starttidspunktet via bookingsystemet.

Du får tilsendt en faktura på mail to dage før du skal bruge mødelokalet. Mod forudgående aftale kan du også betale med VISA og Mastercard i huset mod et gebyr på 50 kr.

Opret en gratis profil og få adgang til vores bookingsystem

Du kan med det samme se ledige tider og booke et af vores mødelokaler i BusinessHouse