Lej vores mødelokale i Roskilde centrum

Hold dit næste møde i Roskilde centrum

Skal du holde et møde i Roskilde centrum er vores mødelokale “KonferenceRummet” den perfekte løsning for dig. Det er nemt for dine deltagere, da der kun er fem minutters gang til Roskilde Station og masser af parkeringspladser tæt på BusinessHouse.

Du får en meget fleksibel løsning, da du kan leje mødelokalet på timebasis og dermed selv sætte rammerne for dit tidsforbrug til mødet.

Vores café er lige ved siden af mødelokalet. Her kan du hente frisk vand og brygge kaffe, the eller kakao til dit møde. Det er inkluderet i prisen. I caféen finder du glas, tallerkener, bestik, fade og lignende, som du frit kan bruge.

Få skridt fra mødelokalet finder du husets loungeområde. Det kan du anvende, hvis dine mødedeltagere skal lave gruppearbejde under dit møde.

I KonferenceRummet er der en projektor med HDMI og VGA. Der er desuden en 55″ UHD skærm med tilslutning via HDMI. Du kan frit koble på vores WIFI, benytte flipover og whiteboard – og du kan altid få hjælp, hvis du har spørgsmål til teknikken.

Skal du holde et dagsmøde, kan vi hjælpe med alt det praktiske lige fra indkøb af frisk morgenbrød, frokost, kaffebrygning, opdækning og oprydning. Du skal blot fortælle, hvad du ønsker – så klarer vi det til aftalt tid og pris.

PS: Hvis KonferenceRummet er optaget på det ønskede tidspunkt, kan du måske bruge et af vores andre mødelokaler: PejsestuenidéRummetDialogRummet eller SamtaleRummet. 

Da vores produktionsteam skulle afholde seminar, valgte vi at bruge mødefaciliteterne i BusinessHouse. Her havde vi gode rammer og god betjening under hele vores dagsmøde.

Jan Kinov

Produktionschef hos Stryhns A/S

Kan vi hjælpe dig med dit møde?

5 + 4 =

w

12 personer = møder og workshops

Mødelokalet er som standard opsat med et stort mødebord med plads til 12 personer rundt om bordet. Dette er en god opstilling til bestyrelsesmøder, strategimøder og workshops, hvor alle skal kunne se hinanden.

N

18 personer = kursus

Mødebordet kan nemt opdeles, så du får to mødeborde á ni personer. Alle 18 personer får frit udsyn til tavlen (whiteboard og projektorens lærred). Denne opstilling er perfekt, hvis du vil holde et kursus.

25 personer = seminar

Mødebordene kan rykkes ud af lokalet og dermed frigive plads til at sætte 25 stole op i en ”biografopstilling”. Med denne løsning får alle deltagerne et godt udsyn til tavlen. Smart løsning til et mindre seminar.

Fordele ved at leje KonferenceRummet i BusinessHouse

Central placering

Kun fem minutters gang fra Roskilde Station og masser af gratis parkeringspladser i området.

Café & lounge

I vores café kan du få gratis kaffe, the, kakao og frisk vand til dig og dine mødedeltagere. Café og loungeområderne kan benyttes til gruppearbejde.

Fleksibilitet

Mødelokalet kan lejes på timebasis og indrettes på flere måder. Du kan få en “gør-det-selv” løsning eller lade os hjælpe dig.

WIFI

Når du afholder møde hos os, kan du og dine deltagere gratis benytte vores WIFI, som er forbundet til vores hurtige fiberforbindelse (250/250 mbits).

AV-udstyr

I mødelokalet er der projektor med både HDMI og VGA indgang. Dertil kan du sende trådløst fra din computer til projektoren via Airtame. I Mødelokalet er der også en 55″ UHD skærm med HDMI (på hjul). Dertil er der whiteboard og flipover med tilbehør.

Hjælp til det praktiske

Vi hjælper gerne med indkøb og servering af morgenbrød og frokost. Vi kan også brygge kaffen. rydde op efter dit møde, flytte borde og andre praktiske ting. Prisen er 175 kr. pr. påbegyndt halve time excl. moms.

Priser og vilkår for leje af KonferenceRummet

Pris pr. time for leje af KonferenceRummet: 350 kr.

I timeprisen er inkluderet wifi og gratis kaffe, the eller kakao til dig og dine mødedeltagere. Du finder køkkenet lige ved siden af mødelokalet.

Vi kan hjælpe dig med alt det praktiske for blot 185 kr. pr. påbegyndt halve time.

Husk at de timer du booker skal indeholde din tid til klargøring og oprydning. Booking kan ske via vores bookingsystem, hvor du gratis kan oprette en adgang og efterfølgende reservere KonferenceRummet. Du er naturligvis også velkommen til at kontakt os på info@businesshouse.dk eller 6061 8910 for at høre om KonferenceRummet er ledigt på dit ønskede tidspunkt.

Særpriser til dig. der vil afholde:

  • Aftenkursus / foredrag: Adgang fra kl. 17.00 til 22.00 = 750 kr. *
  • Weekendkursus: Adgang fra fredag kl. 17.00 til søndag kl. 22.00 = 2.450 kr. *

Gratis annullering af din reservation af KonferenceRummet kan ske indtil 48 timers før starttidspunktet via bookingsystemetDu får tilsendt en faktura på mail to dage før du skal bruge mødelokalet. Betalingen skal ske straks via FI-koden på fakturaen. Mod forudgående aftale kan du også betale med VISA eller Mastercard i huset mod et gebyr på 75 kr.

* Du får udleveret en nøgle og kode til alarmsystemet. Nøglen afhentes i dagstimerne efter nærmere aftale, hvor også instruks til alt det praktiske udleveres.

Alle priser er i DKK og excl. moms.

Har du nogle særlige ønsker, som vi ikke har beskrevet, så tøv ikke med at kontakte os på info@businesshouse.dk.

Opret en gratis profil og få adgang til vores bookingsystem

Du kan med det samme se ledige tider og booke et af vores mødelokaler i BusinessHouse