Lej Samtalerummet i Businesshouse

Samtalerum i Roskilde centrum

– fra 150 kr. pr. time

Vores samtalerum i Roskilde centrum er perfekt, hvis du som konsulent, terapeut, virksomhedsrådgiver eller coach vil give dig selv og dine kunder nogle professionelle rammer for dit møde.

Samtalerummet kan du leje på timebasis og når det passer dig. Med få klik kan du oprette dig gratis i vores bookingsystem, hvorefter du kan reservere tid i Samtalerummet til dine møder.

I vores samtalerum er der et cafébord med to stole samt et ekstra bord, som kan bruges, hvis du har brug for at have materialer fremme, når du har dit møde. Whiteboardet hænger klar til brug på væggen og der er altid ekstra nye tusser.

Der er et hæve/sænke skrivebord i lokalet, hvormed du er sikret ordentlige arbejdsforhold, hvis du f.eks. vil føre journal eller lignende mellem dine samtaler. Du har gratis adgang til vores trådløse internetforbindelse.

Loftet er lyddæmpet, så akustikken i rummet gør samtaler behagelige. Ja, faktisk er akustikken så god, at vi har opsat en professionel mikrofon fra Røde. Den kan du kan tilslutte til din computer via USB og gratis benytte, hvis du f.eks. vil bruge rummet til at optage en podcast.

Dine kunder kan parkere 200 meter fra BusinessHouse eller gå fra Roskilde station på fem minutter. Når de ankommer, kan de vente i vores hyggelige café og nyde en kop kaffe, mens de venter på at du henter dem.

Ved akut brug for professionelle rammer for gennemførelse af en-til-en samtaler henvendte jeg mig til BusinessHouse.

Her har jeg siden oplevet en uformel, tryg og dynamisk imødekommenhed som har bidraget til, at jeg har kunnet levere til mine kunder.

Det er let og fleksibelt at jeg selv kan booke tid og vælge lokale til mine samtaler i online kalendersystemet. Niels Crone Madsen

Crone Consulting ApS

Kan vi hjælpe dig med dit møde?

8 + 3 =

inBusiness – smart pakkeløsning!

Vil du bruge samtalerummet flere gange, kan du med fordel købe inBusiness. Her får du en pakkeløsning med et dørskilt med dit logo, et skilt med dit firmanavn til vores informationstavle, hjælp til installation af printer på din computer samt et 10 timers klippekort til brug i Samtalerummet. Du får derudover mulighed for at efterfølgende købe 10 timers klippekort  til blot 1.500 kr.

Med inBusiness kan du signalere til dine kunder, at du er en del af det professionelle miljø i BusinessHouse, når de ankommer til huset.

Pris: 2.495 kr. excl. moms

Fordele ved at leje Samtalerummet i Businesshouse

Mød de andre lejere

Businesshouse danner ramme om et godt, uformelt netværk blandt både faste lejere og andre, der færdes i huset.

Flot venteareal

Vores caféområde er et perfekt venteareal for din kunder. Her kan de forsyne sig med gratis kaffe, te, kakao og vand indtil du henter dem.

Fleksibilitet

Mødelokaler kan lejes på timebasis, hvilket giver dig optimale muligheder for at tilrettelægge dine møder. Gratis afmelding inden 48 før brug.

Én login

Du kan booke alle vores mødelokaler med samme login.

Opbevaring

Du har mulighed for at leje et skab til dine materialer.

Rabat

Du har mulighed for at få rabat via inBusiness og de efterfølgende klippekort.
Priser og vilkår for leje af Samtalerummet

Pris pr. time: 250 kr.

I timeprisen er inkluderet wifi og gratis vand, kaffe, the eller kakao til dig og dine gæster.

Booking sker via vores bookingsystem, hvor du gratis kan oprette en adgang og efterfølgende reservere Samtalerummet (lokale 19).

Gratis annullering af din reservation af Samtalerummet kan ske indtil 48 timers før starttidspunktet via bookingsystemet.

Pakkeløsningen “inBusiness”

inBusiness inkluderer dørskilt til Samtalerummet med dit logo, firmanavn til husets informationstavle, hjælp til opsætning af wifi og vores fællesprinter på din computer samt et klippekort med 10 timers brug af Samtalerummet. Du er herefter berettiget til at købe flere klippekort á 10 timer til 1.500 kr.

inBusiness koster2.495 kr.

Priser er excl. moms.

BusinessHouse ApS

Jernbanegade 23 B
4000 Roskilde
RUTEVEJLEDNING

4630 5099

info@businesshouse.dk