Pejsestuen – Roskildes hyggeligste konferencelokale

På jagt efter et hyggeligt konferencelokale i Roskilde centrum?

Pejsestuen er Roskildes hyggeligste konferencelokale! Du kan leje det, hvis du f.eks. skal afholde en workshop et par timer, et dagskursus, et foredrag om aftenen eller et weekendkursus.

Med Pejsestuen får du reelt to ekstra lokaler: “Velkomstlokalet” og “Verandaen”, som du kan bruge som grupperum.

I “Velkomstlokalet” kan dine mødedeltagere mødes og drikke en kop kaffe ved de opstillede højborde inden mødet starter. Det er også i dette lokale der kan opstilles forplejning til dit møde. I lokalet står der også et whiteboard, en flip-over samt en 65″ skærm (4K UHD). Alle tre ting er på hjul. 

I Pejsestuen finder du pejsen, som du med ét tryk på en knap kan tænde for og skabe en virkelighedstro ild i pejsen – og dermed maksimal hygge i lokalet.

Der er som standard opsat 16 stole rundt om mødebordet. Mødebordet består af seks mindre borde, som er nemme at flytte. Stolene er lette og kan stables. Med andre ord kan du hurtigt og nemt lave lige netop den opstilling i Pejsestuen, som du foretrækker. Vi har 14 ekstra stole, du kan låne, hvis du vil omdanne Pejsestuen til en foredragssal med 30 pladser. I øjeblikket har vi opsat otte stole om bordet for at sikre behørig afstand mellem mødedeltagerne.

Veranda og altan
Fra Pejsestuen er der adgang til en hyggelig isoleret veranda, hvor der er fem siddepladser. Du kan bruge verandaen til gruppearbejde. Fra verandaen er der adgang til en altan, hvor pauserne kan nydes. Fra altanen er der en trappe ned til gården og dermed ganske få skridt til Hovedbygningens hovedindgang.

Det praktiske
Få skridt fra Pejsestuen, er der et veludstyret køkken, hvor du finder en kaffemaskine, en Quooker, der kan lave kogende vand, stort køleskab, opvaskemaskine, ovn og microovn. Dertil er der masser af glas, kopper, kander, tallerkener, bestik, fade og lignende, som du kan bruge til dit møde.

I bygningen er der fem toiletter. To i kælderen, et i stueplan (samme plan som Pejsestuen) samt to toiletter på 1. sal.

Dine mødedeltagere kan frit koble sig på vores WIFI, som er i lokalet.

Parkeringspladser er blot 200 meter fra BusinessHouse. Fra Roskilde station er der kun fem minutters gang til BusinessHouse.

Oplagt til dagskurser, aftenkurser og weekendkurser
Pejsestuen er oplagt til dagskurser, foredrag om aftenen eller retreat i weekenden.

Vi kan hjælpe dig med alt det praktiske. Vi kan f.eks. sørge for indkøb og anretning af frisk morgenbrød, bestilling og servering af frokostbuffet, kaffebrygning, bordopdækning og oprydning. Vi afregner 185 kr. pr. påbegyndte halve time excl. moms for vores hjælp.

Med nogle få klik er du oprettet i vores bookingsystem, hvorefter du kan booke Pejsestuen.

Ring på 6061 8910 og fortæl, hvad du ønsker – så klarer vi det til aftalt tid og pris!

PS: Hvis Pejsestuen er optaget på det ønskede tidspunkt, kan du måske bruge idéRummet, KonferenceRummet eller SamtaleRummet.

Pejsestuen er Roskildes hyggeligste konferencelokale – det lover jeg!

Jeg viser dig meget gerne Pejsestuen, hvis du er på udkig efter et centralt sted i Roskilde, hvor du vil afholde et kursus med adgang til nogle gode faciliteter.

Johnny Schäffer

BusinessHouse

Kan vi hjælpe dig med dit møde?

Fordele ved at bruge Pejsestuen til dit næste møde

Central placering

Kun 5 minutters gang fra Roskilde Station og masser af offentlige parkeringspladser i området.

Gruppearbejde

Du har reelt adgang til tre mødelokaler: Pejsestuen, “Velkomstlokalet” og Verandaen. Du kan bruge lokalerne til gruppearbejde. 

Fleksibilitet

Pejsestuen kan lejes på timebasis, hvilket giver dig optimale muligheder for at tilrettelægge dine møder.

WIFI

Når du afholder møde hos os, kan du og dine deltagere gratis benytte vores WIFI, som er forbundet til vores hurtige fiberforbindelse (250/250 mbits).

AV-udstyr

I Pejsestuen er der en 65″ skærm med HDMI indgang til din computer. Der er desuden et whiteboard og flipover med tilbehør.

Hjælp til det praktiske

Vi kan mod betaling hjælpe med både indkøb og servering af morgenbrød, frokost, kaffebrygning og andre praktiske ting i forbindelse med dit møde.

Priser og vilkår for leje af Pejsestuen

Pris pr. time for leje af Pejsestuen: 395 kr.

I timeprisen er inkluderet WIFI og gratis kaffe, te eller kakao til dig og dine mødedeltagere. Vi kan hjælpe dig med alt det praktiske for blot 185 kr. pr. påbegyndt halve time med forudgående aftale.

De timer du booker Pejsestuen skal indeholde din egen tid til klargøring og oprydning. Booking kan ske via vores bookingsystem, hvor du gratis kan oprette en personlig profil og efterfølgende reservere Pejsestuen. Du er naturligvis også velkommen til at kontakt os på info@businesshouse.dk eller 6061 8910 for at høre om Pejsestuen er ledigt på dit ønskede tidspunkt.

Særpriser til dig. der vil afholde:

  • Dagskursus: Adgang fra 8.00 til 16.00 = 2.450 kr.
  • Aftenkursus / foredrag: Adgang fra kl. 17.00 til 22.00 = 750 kr. *
  • Weekendkursus: Adgang fra fredag kl. 17.00 til søndag kl. 22.00 = 2.450 kr. *

Annullering af din reservation af Pejsestuen kan ske gratis indtil 48 timers før starttidspunktet via bookingsystemetDu får tilsendt en faktura på mail to dage før du skal bruge Pejsestuen. Betalingen skal ske straks via FI-koden på fakturaen. Mod forudgående aftale kan du betale med VISA eller Mastercard. Det koster et kortgebyr på 2% af fakturaens fulde beløb incl. moms.

* Du får udleveret en nøgle og kode til alarmsystemet. Nøglen afhentes i dagstimerne efter nærmere aftale, hvor også instruks til alt det praktiske udleveres.

Alle priser er i DKK og excl. moms.

Har du nogle særlige ønsker, som vi ikke har beskrevet, så tøv ikke med at kontakte os på info@businesshouse.dk.