Pejsestuen – Roskildes hyggeligste mødelokale

På jagt efter et hyggeligt mødelokale i Roskilde centrum?

Pejsestuen er Roskildes hyggeligste mødelokale! Du kan leje det, hvis du f.eks. skal afholde en workshop et par timer, et dagskursus, aftenkursus eller et weekendkursus.

Med nogle få klik er du oprettet i vores bookingsystem, hvorefter du kan booke Pejsestuen.

Der er 16 stole rundt om mødebordet, hvormed du med fordel kan afholde en workshop, kursus eller lignende. Bordet består af seks mindre borde, som er nemme at flytte, ligesom stolene er lette og nemt kan stables. Det betyder at du hurtigt kan lave en anden opstilling i Pejsestuen. Vi har 14 ekstra stole, du kan låne, hvis du vil omdanne Pejsestuen til en foredragssal med stole i biografopstilling.

I Pejsestuen er der WIFI og adgang til AV-udstyr.

Lige ved siden af Pejsestuen er der et tekøkken, hvor du finder en kaffemaskine, en Quooker med 8 l. kogende vand, køleskab, opvaskemaskine, ovn og microovn. Dertil er der masser af glas, kopper, kander, tallerkner, bestik og lignende, som du kan bruge til dit møde.

I bygningen er der fem toiletter. To i kælderen, et i stueplan (samme plan som Pejsestuen) samt to toiletter på 1. sal.

Pejsestuen består reelt af tre lokaler, nemlig “Velkomstlokale”, “Pejsestuen” samt “Verandaen”. I “Velkomstlokalet” kan dine mødedeltagere drikke en kop kaffe ved de opstillede højborde inden mødet starter. Det er også i dette lokale vi typisk vil opstille et bord med morgenbuffet eller sandwich til dit møde.

I “Velkomstlokalet” står der et whiteboard, flipover med tilbehør samt en 65″ skærm. Alle tre ting er på hjul – lige til at trille ind i Pejsestuen.

Fra Pejsestuen er der adgang til en hyggelig isoleret veranda, hvor der er fem siddepladser. Fra verandaen er der adgang til en altan, hvor pauserne kan nydes. Fra altanen er der en trappe ned til gården og dermed ganske få skridt til Hovedbygningens hovedindgang.

Dine mødedeltagere kan parkere 200 meter fra BusinessHouse. Fra Roskilde station er der kun fem minutters gang til BusinessHouse.

Pejsestuen er oplagt til dagskurser og her kan vi tilbyde at hjælpe med det praktiske til aftalt tid og pris. Vi kan f.eks. sørge for indkøb og anretning af frisk morgenbrød, bestilling og servering af frokostbuffet, kaffebrygning, bordopdækning og oprydning. Vi afregner 195 kr. pr. påbegyndte halve time excl. moms for vores hjælp.

Ring på 6061 8910 og fortæl, hvad du ønsker – så klarer vi det til aftalt tid og pris!

Pejsestuen er Roskildes hyggeligste mødelokale. 

Jeg viser meget gerne Pejsestuen frem til dig, hvis du påtænker at holde et kursus eller lignende i lokalet.

Johnny Schäffer

BusinessHouse

Kan vi hjælpe dig med dit møde?

11 + 12 =

Fordele ved at bruge Pejsestuen til dit næste møde

Central placering

Kun 5 minutters gang fra Roskilde Station og masser af offentlige parkeringspladser i området.

Gruppearbejde

Du har reelt adgang til tre mødelokaler: Pejsestuen, “Velkomstlokalet” og Verandaen. Du kan bruge lokalerne til gruppearbejde. 

Fleksibilitet

Pejsestuen kan lejes på timebasis, hvilket giver dig optimale muligheder for at tilrettelægge dine møder.

WIFI

Når du afholder møde hos os, kan du og dine deltagere gratis benytte vores WIFI, som er forbundet til vores hurtige fiberforbindelse (250/250 mbits).

AV-udstyr

I Pejsestuen er der en 65″ skærm med HDMI indgang til din computer. Der er desuden et whiteboard og flipover med tilbehør.

Hjælp til det praktiske

Vi kan mod betaling hjælpe med både indkøb og servering af morgenbrød, frokost, kaffebrygning og andre praktiske ting i forbindelse med dit møde.

Priser og vilkår for leje af Pejsestuen

Pris pr. time for leje af Pejsestuen: 395 kr.

I timeprisen er inkluderet wifi og gratis kaffe, the eller kakao til dig og dine mødedeltagere. Du finder køkkenet få skridt fra Pejsestuen. Vi kan hjælpe dig med alt det praktiske for blot 195 kr. pr. påbegyndt halve time.

Husk at de timer du booker skal indeholde din tid til klargøring og oprydning. Booking kan ske via vores bookingsystem, hvor du gratis kan oprette en adgang og efterfølgende reservere Pejsestuen. Du er naturligvis også velkommen til at kontakt os på info@businesshouse.dk eller 6061 8910 for at høre om Pejsestuen er ledigt på dit ønskede tidspunkt.

Særpriser til dig. der vil afholde:

  • Aftenkursus / foredrag: Adgang fra kl. 17.00 til 22.00 incl. klargøring og oprydning = 750 kr. *
  • Weekendkursus: Adgang fra fredag kl. 17.00 til søndag kl. 22.00 incl. klargøring og oprydning = 2.450 kr. *

Gratis annullering af din reservation af Pejsestuen kan ske indtil 48 timers før starttidspunktet via bookingsystemetDu får tilsendt en faktura på mail to dage før du skal bruge Pejsestuen. Betalingen skal ske straks via FI-koden på fakturaen. Mod forudgående aftale kan du også betale med VISA eller Mastercard i huset mod et gebyr på 75 kr.

* Du får udleveret en nøgle og kode til alarmsystemet. Nøglen afhentes dagen før dit møde i dagstimerne efter nærmere aftale, hvor også instruks til alt det praktiske udleveres.

Alle priser er i DKK og excl. moms.

Har du nogle særlige ønsker, som vi ikke har beskrevet, så tøv ikke med at kontakte os på info@businesshouse.dk