Over 500 parkeringspladser tæt ved BusinessHouse

Skal du til et møde i BusinessHouse kan du nyde godt af de mange offentlige parkeringspladser i nærheden af vores bygninger.

Herunder kan du se, hvilke fire parkeringspladser vi vil anbefale dig at benytte.:

  • Tinghusvej: Du indstiller GPS’en efter “Tinghusvej” og kan parkere 50 meter fra BusinessHouse. Når du kører ind ad Tinghusvej, skal du blot køre om på bagsiden af Tinghuset (Roskilde Arrest og Frivilligcenter Roskilde), hvorefter du kommer til østsiden af vores bygninger. (Se kort her). Der to timers gratis parkering og mulighed for at tilkøbe mere tid via parkeringsapp.
  • Bønnelyckes Plads og Schmeltz Plads: To store parkeringspladser med kort gåafstand til BusinessHouse. Her er der også to timers gratis parkering og mulighed for at tilkøbe mere tid via parkeringsapp.

Gratis dagsparkering

Skal du til et dagskursus i BusinessHouse kan du parkere ved Rådmandshaven. Her kan du holde gratis hele dagen og det tager seks minutter at gå til BusinessHouse.

Læs mere om andre parkeringsmuligheder i Roskilde bymidte her.

Der er mulighed for at leje en parkeringsplads lige ved hoveddøren til BusinessHouse. Dette koster 20 kr. pr. time eller 100 kr. for en dagsparkering mellem 8.00 og 16.00. Klik her for at oprette en brugerprofil i vores bookingsystem og dermed få adgang til at leje en parkeringsplads ved BusinessHouse.

Tinghusvej

2 timers gratis parkering.

Bønnelyckes Plads

2 timers gratis parkering.

Schmeltz Plads

2 timers gratis parkering.

Rådmandshaven

Fri parkering hele dagen.