Masser af parkeringspladser ved Businesshouse

Kontorfællesskabet BusinessHouse ligger i Roskilde centrum og vi har knap 30 private parkeringspladser, som er forbeholdt vores lejere.

Vi har derudover to gæsteparkeringspladser, som er placeret ud til Jernbanegade 23 til venstre for vores røde Forhus (mellem Jernbanegade 23 og 21). Se foto her af parkeringspladserne.

Kommer du som gæst til BusinessHouse, anbefaler vi parkering ved Bønnelyckes Plads ved Borgediget. Her finder du 120 gratis parkeringspladser med tre timers gratis parkering. Tidsberegningen begynder først kl. 10.00, hvilket betyder at du f.eks. kan parkere der kl. 8.00 og stille din parkeringsskive til kl. 10.00, hvormed du kan holde der til kl. 13.00.

BusinessHouse ligger desuden meget tæt på mange andre gratis parkeringspladser centralt i Roskilde bl.a. Schmeltz Plads (2 timer) og Rådmandshaven, som er uden tidsbegrænsning. Læs mere om gratis parkering i Roskilde her.

Bønnelyckes Plads

3 timers parkering fra kl. 10.00.

Schmeltz Plads

2 timers parkering

Rådmandshaven

Fri parkering

Business Friday i Roskilde

Det er fredag eftermiddag - og sofaen kalder...

Skal du udvikle eller afvikle? Så enkelt er det. For hver gang du misser en mulighed for at udvikle dig og din virksomhed, ja så afvikler du!

Kom og vær med til at udvikle din og andres virksomheder. Den viden du ikke regner for noget, kan være guld værd for en anden - og omvendt. Netop dét er essensen i Business Friday!

For selvstændige og iværksættere

Uanset om du har haft virksomhed i mange år (som os) eller er kommende iværksætter, kan du få glæde af at være sammen med andre, der deler en oprigtig interesse i at dele deres viden - ofte med udgangspunkt i en udfordring.

Eksempel: Hvilken app kan holde styr på alle mine idéer - og hvordan deler jeg dem med andre? Hvordan virker kunstig intelligens og hvordan kan jeg benytte det i min virksomhed?

Netværkets viden hjælper dig - og omvendt

Vi skralder alt det overflødige fra og går direkte til sagen.  

 

 

Ejeren af BusinessHouse, Johnny Schäffer, har været selvstændig i over 20 år med flere forskellige virksomheder og stået i spidsen for bl.a. erhvervsFORUM Roskilde samt siddet i en række bestyrelser og har dermed et stort og solidt netværk, som du kan blive en del af.

Connie Hasemann har i en lang årerække arbejdet med en af Europas førende socialøkonomiske virksomheder (All Ears) og er bl.a. protektor for All People Foundation.

Erfarne erhvervsfolk står bag Business Friday

 

BusinessHouse ApS

Jernbanegade 23 B
4000 Roskilde
RUTEVEJLEDNING

4630 5099