Om kontorfællesskabet BusinessHouse

Moderne kontorfællesskab i centrum af Roskilde

BusinessHouse er et moderne kontorfællesskab centralt placeret i Roskilde,
hvor vi har det hele!

Som en af de førende virksomheder i Norden inden for Job Transition Management stiller vi krav til at vores medarbejdere og kandidater har gode arbejdsforhold. Med vores lokaler i BusinessHouse i Roskilde har vi siden 2001 haft en god base, hvorfra der skabes gode resultater for vores kandidater. Vi er glade for den gode service vi får af husets medarbejdere og i alle årene nydt godt af fleksibiliteten, som løbende gør det muligt for os at tilpasse vores behov i forhold til markedet.
Kim HøjlandAS3

Tæt på det hele i Roskilde centrum

På få minutter står du ved Domkirken og dermed mange af Roskildes dejlige restauranter og caféer. Det er dermed nemt at invitere forretningsforbindelser på en lækker frokost.

Med blot fem minutters gang til Roskilde station kan du nemt invitere dine kunder og samarbejdspartnere fra hele Danmark til at besøge dig i BusinessHouse.

Fleksible individuelle løsning

BusinessHouse består af flere ejendomme, hvor vores hovedbygning på ca. 600 m2 er fra 1912. Den er moderniseret med respekt for sin fortid, og heri finder du de fleste kontorer, mødelokaler, samtalerum og de fleste fællesfaciliteter.

I mellembygningen bor der én lejer.

I forhuset finder du tre kontorer, endnu et mødelokale (idéRummet) og printerrum, hvor vi bl.a. har en stor plotter.

I Jernbanegade 27 er der tre store kontorer med direkte adgang til en skøn have, hvor du om sommeren kan nyde din frokost sammen med de andre fra huset.

I Jernbanegade 29 udlejer vi stuelejligheden til en af vores lejere, som ønsker at bo tæt på sit arbejde i BusinessHouse.

Parkeringspladser er lige ved døren – både for dig og dine gæster. Derudover er der få minutter til adskillige offentlige parkeringspladser.

Samlet set har vi 40 erhvervslejemål og fem private lejere fordelt på godt 1.500 m2, hvoraf der er masser af dejlige fællesfaciliteter for husets beboere.

Vi har mange muligheder og fleksibilitet er en del af vores DNA, så vi kan skabe gode og individuelle løsninger til vores lejere.

Én ejer – ét sted til hurtige beslutninger

BusinessHouse er ejet af Johnny Schäffer. Han arbejder til dagligt i huset med sine andre virksomheder og er derfor altid nem at træffe. Han er udbredt fleksibel og løsningsorienteret, hvormed du er sikret beslutninger, så du hurtigt kan komme fra idé til handling.

Går du i flyttetanker?

Overvejer du at flytte din virksomhed til Roskilde og måske endda i BusinessHouse, er du altid velkommen til at få en rundvisning og en snak om mulighederne. Kontakt Johnny Schäffer på johnny@businesshouse.dk eller 46 30 50 99 for nærmere aftale.

Fokusér på dit arbejde – vi klarer resten

I BusinessHouse kan du koncentrere dig om dit arbejde.
Vi har et meget højt serviceniveau med flere medarbejdere, som sikrer, at dit kontor og resten af huset altid fremstår rent og pænt for dig og dine gæster. Vi har en lynhurtig og stabil internetforbindelse, som sikrer dig de bedste vilkår for at være online. Når kaffetørsten melder sig, kan du altid finde kaffe og frisk økomælk i caféen.

Husets mange mødefaciliteter sikrer, at du får de bedste rammer for dine møder med kunder og forretningsforbindelser.

Udvid dit netværk med nye gode kollegaer

Det vigtigste aktiv i BusinessHouse er de mange dejlige mennesker, som har sin gang i huset. Som ny lejer vil du hurtigt opleve at blive ”suget” ind i et fællesskab, som er åbent og uhøjtideligt.

Mindst én gang om måneden er der fælles morgenmad, som ofte bliver suppleret med et oplæg fra én af husets beboere. Derudover afholdes der hen over året sociale arrangementer så som julefest, forårsfrokost og sommerfest. Der er således stor mulighed for at udvide dit personlige netværk, når du er en del af BusinessHouse.

Sådan kan du blive en del af BusinessHouse

Der er mange muligheder for at blive en del af BusinessHouse. Du kan f.eks.