BusinessHouse Member

 Er du den med

hånden på “kogepladen”?

 

Erhvervsnetværk for selvstændige,
ejerledere, freelancere og erfarne iværksættere

 

Fagligt og socialt fællesskab for selvstændige

BusinessHouse Member er et netværk med 100 erfarne erhvervsfolk. Netop nu udvider vi netværket – og du får hermed en chance for at blive medlem.

Medlemskabet er for selvstændige og ejerledere, der er åbne overfor samarbejdsmuligheder, sparring og udvikling. Udover det faglige, sætter vi pris på at have det sjovt, så netværket rummer også plads til sociale aktiviteter. 

Vores “klubhus” rummer det hele…

Vi mødes i BusinessHouse – vores “klubhus” – til faglige og sociale arrangementer. Mellem møderne er du velkommen til at komme i huset og benytte faciliteterne.

BusinessHouse Member er skabt ud fra de ønsker og input vi fået på knap 10 fokusgruppeinterviews med selvstændige og ejerledere…

Vi udvikler netværket og udvider med nye faciliteter, så vores medlemmer får de bedste forudsætninger for succes.

Johnny Schäffer

Ejer og leder af BusinessHouse

Et medlemskab koster 249 kr. om måneden excl. moms.

Opkrævning sker kvartårligt forud.

Du kan deltage i faglige og sociale events hele året:

 • Netværksmøder.
 • Fredagsbarer.
 • Inspirationsoplæg (fra medlemmer i netværket).
 • Julefrokost (julefest).
 • Ekstra udvalgte sociale og faglige arrangementer.

 

Du får adgang til vores faciliteter i dit nye “klubhus”:

 • Du kan benytte vores café og lounge til dine kaffemøder. Kaffe/te er gratis for dig og dine gæster.
 • Om sommeren kan du benytte vores have til uformelle møder og samvær med dine samarbejdspartnere. De iskolde drikkevarer kan du hente i køleskabet.
 • Mødelokalerne “idéRummet” og “KonferenceRummet” samt podcaststudiet kan du leje med 10% medlemsrabat og 8 dages kredit.

 

Du får en Buddy – én af din nye sparringspartnere…

Vores ‘Buddy-ordning’ betyder, at du som nyt medlem bliver connected med et andet medlem, der kender huset og som sørger for at du kommer til at lære huset og de andre medlemmer godt at kende.

 

Du får udviklet dit personligt lederskab og netværk

Via dit medlemskab kommer du til at udvikle dit personlige lederskab som selvstændig. Du får mulighed for at udvikle dig i ”rollerne” som:

 • Buddy for andre nye medlemmer.
 • Mødeleder til et netværksmøde.
 • Oplægsholder, hvor du deler ud om din ekspertise.

 

Du kan opgradere dit medlemskab til coworking!

For blot 250 kr. mere om måneden kan du opgradere dit medlemskab og dermed få adgang til vores coworking-kontor, hvor du får adgang til at arbejde sammen med andre selvstændige i lækre omgivelser.

Sådan får du melder du dig ind og får første måned gratis

Send en mail til johnny@businesshouse.dk med oplysninger om dig selv og din virksomhed. Herefter aftaler vi en dag, hvor du mødes med din buddy og dermed bliver medlem.

Ved indmeldelsen er den første måned gratis, men du opkræves for den efterfølgende måned(er) + næste kvartal. Ved indmeldelse f.eks. d. 10. november opkræves du for december og 1. kvartal. Herefter opkrævning igen 1. april. 

Opkrævning sker kvartårlig forud d. 1/1, 1/4, 1/7 og 1/10. Opsigelse af medlemskab kan ske indtil 10 dage før udløb af et kvartal.

Alle beløb er i DKK og excl. moms.

 

Book fremvisning