Bliv medlem af BusinessHouse – et netværk for selvstændige

Selvstændig?

Bliv en del af vores fællesskab i BusinessHouse
og få adgang til kompetencer og faciliteter

For dig, der søger fælleskab med andre selvstændige

Solo-selvstændig eller iværksætter? Som selvstændig kan det være svært at have kollegaer, som du kan sparre med.

Uanset om du arbejder hjemmefra, hos dine kunder eller bor i et andet lejemål, kan du blive en del af vores fællesskab. Vi er selvstændige. Nogle er meget erfarne med over 25 års virke som selvstændige og andre helt “grønne” iværksættere. Fællesnævnere for os alle, er at vi vil hinanden det bedste.

Vi giver hinanden sparring. Det sker helt automatisk når vi mødes til arrangementerne eller, når vi falder i snak ved kaffemaskinen.

Som BusinessHouse Member kan du blive en del af vores fællesskab. Du bliver inviteret med til forskellige arrangementer, hvor du har mulighed for at skabe tætte relationer til de andre i fællesskabet.

Jeg er stolt over at kunne give dig adgang til de fantastiske mennesker, som i dag udgør det fællesskab, som er skabt omkring BusinessHouse.

Vi har det sjovt med hinanden. Vi vil det bedste  for hinanden og vi skaber tætte og nærværende relationer, der udvikler hinandens virksomheder.

Johnny Schäffer

BusinessHouse

Sådan ansøger du om et medlemsskab

Vi værner om det fællesskab vi har opbygget, men er samtidig også bevidste om at det løbende skal udbygges. Det giver grobund for udvikling for alle deltagerne.

Da vi gerne vil skabe og fastholde nærværende relationer mellem medlemmerne, er vi ikke ude på at blive det største netværk i Roskilde. Vores fællesskab er nemlig baseret på tillid, som skabes via fysiske møder med hinanden. 

Send en mail til Johnny Schäffer på johnny@businesshouse.dk med nogle ord om dig selv og hvilke forventninger du har til medlemsskabet – og om du har nogle særlige kompetencer, du kan byde ind med. Herefter vil du som udgangspunkt blive inviteret til et møde med Johnny Schäffer.

 

Det med småt…

Ovenstående priser er excl. moms. Oprettelse af medlemskab koster 495 excl. moms. Dog er der indtil 1. oktober 2021 gratis oprettelse. Opkrævning af medlemskab sker kvartårlig forud. Medlemskabet kan opsiges 10 dage før udløb af et kvartal.