Bliv medlem af BusinessHouse

Fællesskab & forretning for dig

Bliv en del af fællesskabet i BusinessHouse. Få en masse gode kolleger fra mange forskellige brancher. Deltag i vores aktiviteter, brug vores moderne mødelokaler og andre faciliteter.

Vælg det medlemskab, der passer dig bedst.

 

Erhvervsmentor

Du har masser af erhvervserfaring og måske endda adgang til risikovillig kapital.

Du har tiden og lysten til at hjælpe iværksættere og virksomhedsejere godt på vej med deres virksomhed med din sparring.

Vi markedsfører dine kompetencer og hjælper med at matche dig med lige netop den type iværksættere, som du brænder mest for at få kontakt til.

Brug BusinessHouse, når du vil holde et kaffemøde og tag med til Business Hubs, hvor du kan møde ligesindende ildsjæle indenfor iværksætteri.

First Mover

Du har taget springet eller er tæt på. Du har sikkert lige fået dit CVR-nummer. Måske studerer du stadigvæk eller er delvis ledig.

Du søger et fællesskab, hvor du kan få det sidste puf til at blive “rigtig” selvstændig, adgang til investorer eller erhvervsmentorer. Hos os får du netværk og et solidt fællesskab, der kan bringe dig videre.

Du kan gratis benytte vores café til korte én-til-én møder og få rabat på leje af vores mødelokaler, når dit møde kræver en lukket dør.

Iværksætter

Mød andre iværksættere og ejerne af de etablerede virksomheder i BusinessHouse. Du møder dem til Business Hubs og når du henter din post på kontoret. Ja, får du kan nemlig sende et signal til dine samarbejdspartnere om at du er en del af BusinessHouse, når du benytter vores adresse i såvel CVR-registeret og i din markedsføring.

Du kan gratis benytte vores café til kortere én-til-én møder, når du f.eks. får sparring fra andre i huset. Får du brug for at holde et større forretningsmøde, får du rabat på leje af vores mødelokaler.

Selvstændig

Du er allerede godt i gang med din virksomhed. Du har måske verdens fedeste hjemmekontor eller også er du tit på farten. Som selvstændig hos os får du måske lige dét du mangler: Kolleger og fællesskab.

Du hiver en dag ud af kalenderen om ugen, hvor du laver de kedelige administrative opgaver fra vores flyverpladser – så bliver de lidt sjovere!

Du bliver inviteret med til alle aktiviteter i BusinessHouse, hvor der altid er rig lejlighed til at netværke og hvem ved – måske du finder på et nyt forretningsområde sammen med en af de andre fra huset.

Ansøg om medlemsskab

Vælg ønsket medlemsskab

Det med småt…

Medlemskabet er personligt. Der kræves ikke CVR-nummer for at blive medlem. Én virksomhed kan have flere medlemmer.

Din ansøgning vil blive behandlet hurtigst muligt. Vi forbeholder os retten til at afvise din ansøgning uden yderligere forklaring. 

Priser er angivet som månedlige beløb. Opkrævning sker som herunder beskrevet:

  • Opkrævning af “Erhvervsmentor” og “First Mover” sker årligt og følger kalenderåret. Ved indmeldelse betaler du for indeværende måned og resten af året.
  • Opkrævning for “Iværksætter” og “Selvstændig” sker månedsvis forud. Ved indmeldelse betales for indeværende måned + et oprettelsesgebyr på 995 kr.

Brug af caféområdet i BusinessHouse kan ske på hverdage i tidsrummet fra kl. 9.30 til 11.00 og fra kl. 13.30 til 16.30, max. én time pr. dag.

Fair use af Wifi, sort/hvid print samt scanner er inkluderet. Erhvervsmentor og First Mover kan tilkøbe hjælp til opsætning på egen computer. Dette koster et engangsbeløb på 375 kr. pr. computer. Denne service er inkluderet i oprettelsesgebyrer for “Iværksætter” og “Selvstændig”.

Vælger du “Iværksætter” eller “Selvstændig” kan du bruge vores adresse: “Jernbanegade 23, 4000 Roskilde” i din markedsføring og i CVR-registeret. Vi sorterer dagligt breve, som du kan afhente dagligt mellem 8.00 og 16.00. Pakker er ikke inkluderet. Du må først benytte vores adresse som din firmaadresse, når vi har godkendt dit medlemsskab, idet vi bl.a. skal have kopi af dit pas eller kørekort + sygesikringskort.

Opsigelse kan ske (skriftligt) tre måneder før udløb af abonnementet.

Alle priser er angivet excl. moms.