Lokale til klinik eller kontor i Roskilde centrum

Højt til loftet, skrå vægge, trægulv og egen sydvendt altan!
Roskildes hyggeligste lokale til kontor eller som behandlerlokale.

BOOK FREMVISNING

19 m2

 

Plads til 2 til 3

 

7.500 kr.

 

RESERVERET: Få et fantastisk lokale i Roskilde centrum

Byd dine kunder velkomne i et dejligt hus med liv og sjæl – og invitér dem ind i dette skønne og rolige lokale. Med adgang direkte fra Jernbanegade kan dine kunder træde ind i et kontor- og klinikfællesskab, hvor der er styr på tingene.

Dit lokale er på 1. sal i en flot bygning og fra dit lokale er der direkte adgang til din egen private sydvendte altan.

På samme etage er der et venteareal med otte siddepladser.

Du bliver en del af et større kontor- og klinikfællesskab med over 30 forskellige virksomheder. På ét minut kan du gå fra dit lokale til vores café, hvor du kan møde de andre til frokost. Du bliver automatisk en del af vores fællesskab, hvor du inviteres med vores sociale og faglige sammenkomster, som afholdes med de andre i kontor- og klinikfællesskabet.

Lokalet bruges i dag af en terapeut, men kan hurtigt omdannes til byens lækreste kontor med 2 til 3 gode arbejdspladser, som alle kan blive koblet på vores hurtige internet (250 Mbits) og fælles printere i bygningen.

Der er to køkkener i ejendommen, hvor du kan brygge frisk kaffe og te. Endelig finder du fire mødelokaler i ejendommen, som du også har brugsret til.

Book en gratis fremvisning af lokale 29 ved at udfylde formularen nederst på siden eller ring på 6061 8910 for en aftale.

Lokale 29

 

7.500 kr. pr. måned

 

BOOK EN FREMVISNING

Hvad er du særligt interesseret i? Du er velkommen til at vælge flere emner: