Virtuelt kontor i Roskilde centrum

Få et virtuelt kontor i Roskilde med adgang til mødefaciliteter

Hvis du elsker din hjemmearbejdsplads eller altid er hos dine kunder – så fortsæt med denne løsning! Du kan nemlig nemt supplere den løsning med en officiel base hos os. 

Med et virtuelt kontor hos os får du alle fordelene fra et fast kontor “ude i byen” – uden at have det!

Du kan tilmelde din firmaadresse i CVR-registeret hos os. Du får dit skilt på vores facade og kan leje vores mødefaciliteter på samme fordelagtige vilkår som vores faste lejere. Dertil tager vi imod dine breve og pakker, så de altid er i sikker havn, mens du er på farten.

BusinessHouse kan blive din base, når du mellem dine kundebesøg har brug for at holde en pause. Du kan nemlig frit komme i vores café og nyde en gratis kop kaffe, hvis du f.eks. afhenter en pakke.

Som lejer af et virtuelt kontor bliver du også  inviteret med til de fælles aktiviteter, vi har i BusinessHouse – og dermed kan du løbende udvide dit netværk.

I mit arbejde som konsulent er jeg oftest hos mine kunder, og de andre dage arbejder jeg hjemmefra. Jeg er glad for at have et virtuelt kontor, da jeg på den måde kan have kollegaer, som jeg ser til arrangementerne i BusinessHouse.

Når har kunde- eller leverandørmøder, benytter jeg mødelokalerne i BusinessHouse, hvor jeg selv booker mig ind.

Jeg får jævnligt pakker fra udlandet og er glad for, at de kan blive modtaget og opbevaret, indtil jeg selv henter dem. Henrik Fogh Jørgensen

Ejer, ProSaiCon

Fordele ved et virtuelt kontor i Businesshouse

Firmaadresse i BusinessHouse

Daglig posthåndtering med modtagelse og opbevaring af dine breve og pakker

Gratis brug af vores café til korte, uformelle en-til-en møder

Invitationer til arrangementer i Businesshouse

Rabat af leje på mødelokaler

Gratis kaffe og te når du er i Businesshouse

Priser og betingelser for virtuelt kontor i BusinessHouse
    • Pris: 995 kr. om måneden.
    • Oprettelse: 1.995 kr.
    • Binding: Tre måneder.

Vi sorterer post dagligt og behandler den, som du måtte ønske. Dine pakker kan opbevares i BusinessHouse i op til tre arbejdsdage med mindre andet aftales. Store forsendelser, på paller, skal afhentes samme dag.

Vi administrerer Virtuelt Kontor efter gældende regler herunder bl.a. Hvidvaskloven, og derfor må du kun anvende vores adresse, når vi har indgået en aftale, og vi har modtaget betaling for denne. Enhver overtrædelse af dette vil medføre en anmeldelse til myndighederne.

Vi forbeholder os ret til at afvise kunder uden yderligere forklaring.

Priser er i DKK og excl. moms. Opkrævning sker kvartalsvis forud.

Første faktura indeholder oprettelse samt opkrævning for dage i det indeværende kvartal.

Ansøgning om Virtuelt kontor i BusinessHouse

Vælg løsning:

Accept

15 + 7 =

Business Friday i Roskilde

Det er fredag eftermiddag - og sofaen kalder...

Skal du udvikle eller afvikle? Så enkelt er det. For hver gang du misser en mulighed for at udvikle dig og din virksomhed, ja så afvikler du!

Kom og vær med til at udvikle din og andres virksomheder. Den viden du ikke regner for noget, kan være guld værd for en anden - og omvendt. Netop dét er essensen i Business Friday!

For selvstændige og iværksættere

Uanset om du har haft virksomhed i mange år (som os) eller er kommende iværksætter, kan du få glæde af at være sammen med andre, der deler en oprigtig interesse i at dele deres viden - ofte med udgangspunkt i en udfordring.

Eksempel: Hvilken app kan holde styr på alle mine idéer - og hvordan deler jeg dem med andre? Hvordan virker kunstig intelligens og hvordan kan jeg benytte det i min virksomhed?

Netværkets viden hjælper dig - og omvendt

Vi skralder alt det overflødige fra og går direkte til sagen.  

 

 

Ejeren af BusinessHouse, Johnny Schäffer, har været selvstændig i over 20 år med flere forskellige virksomheder og stået i spidsen for bl.a. erhvervsFORUM Roskilde samt siddet i en række bestyrelser og har dermed et stort og solidt netværk, som du kan blive en del af.

Connie Hasemann har i en lang årerække arbejdet med en af Europas førende socialøkonomiske virksomheder (All Ears) og er bl.a. protektor for All People Foundation.

Erfarne erhvervsfolk står bag Business Friday

 

BusinessHouse ApS

Jernbanegade 23 B
4000 Roskilde
RUTEVEJLEDNING

4630 5099