Fordele og faciliteter i Businesshouse

Fleksible i forhold til din virksomheds udvikling

Vores fleksibilitet sikrer, at din virksomhed altid har optimale forhold.
Vi kan løbende tilpasse os, så det passer med dine behov. Mange af vores kunder har været i BusinessHouse i over 10 år og har løbende haft brug for enten mere eller mindre plads.

Nemt for dig i dagligdagen

  • Du har adgang 24/7/365 til BusinessHouse med din systemnøgle og kode til alarmen.
  • Du er tæt på alt og kan nemt holde forretningsfrokoster på de lokale caféer og restauranter eller handle ind i Roskildes mange forretninger.
  • Vil du spare et par minutter hver eneste dag, kan du leje en parkeringsplads lige ved døren. Derudover kan du benytte en af de hundredevis af offentlige parkeringspladser tæt på BusinessHouse.
  • Din flat fee husleje gør din budgettering nem. Vand, varme, strøm, offentlige ejendomsskatter, dækningsafgift, rengøring og internetforbindelse m.v. er inkluderet i huslejen.
  • Du kan altid komme i kontakt med os, så vi kan hjælpe dig, hvis du får brug for det.

Pæne og ordentlige faciliteter – hver dag

Vi sætter en ære i at du har et pænt og rent arbejdsmiljø. Steven, vores servicemedarbejder, rydder op og renholder husene hver morgen. I løbet af dagen er både Johnny (ejeren) og viceværten Knud i husene og ordne de ting, som måtte klares – og har desuden et øje på hver en finger, som sikrer at der løbende ser pænt ud. Om eftermiddagen kommer vores piccoloer forbi kontorerne og hjælper med praktiske opgaver, så der er pænt til næste dag.

Om natten arbejder vores robotter med støvsugning og gulvvask – ja, der sker altid noget hos os – hele døgnet rundt og året rundt.

Vi passer på din virksomhed
Vi tager hånd om sikkerheden for din virksomhed, når du ikke er til stede. Vi har alarm og videoovervågning, men det bedste er at vores ejendom er bygget sammen med politistationen, hvormed vi nyder godt af den døgnbemandede vagtcentral, der har frit udsyn til vores bygninger.

Hurtigt internet, gratis printere – og vi hjælper dig, hvis du får it-problemer
Vi har en hurtig adgang til internettet. Vores fiber er på 250/250 mbits og bag en firewall. Vi har trådløst netværk overalt og alle kontorer er kablet.
Du kan gratis benytte alle husets fællesprintere (A4) og scannere. Får du brug for at printe i A3 og A1 i farve kan vi hjælpe dig med at udskrive på husets plotter.
Vi kan hjælpe dig med gængse it-problemer med det samme og har derudover en leverandør, der hurtigt træder til ved eventuelle større udfordringer.

Kontormaskiner, frankering m.v.
Makulator, hæftemaskiner, labelprinter, lamineringsmaskine og mange andre kontormaskiner kan du frit benytte. Vi har kuverter, forskellige typer papir og vi har en frankeringsservice, så du altid kan få porto til dit brev – som vi i øvrigt også sørger at sende for dig.

Kom frisk i bad – og en hjælp i nøden
Vi har tre badeværelser og du er velkommen til at benytte badefaciliteterne, hvis du f.eks. cykler på arbejde. Står vaskemaskinen af derhjemme, kan du benytte vores vaskemaskiner og tørretumblere indtil reparatøren har fixet problemet. Du behøver aldrig at stå i kø til et toilet – vi har ni toiletter.

Dine gæster føler sig velkomne
Mød dine gæster i vores hyggelige café. Her kan de kan nyde en gratis kop kaffe mens de venter på at du henter dem.

Mad og drikke
Nyd en frisksmurt sandwich, en snasket kebab eller kast dig over en helstegt kylling. Langt de fleste i BusinessHouse nyder at holde en lille pause i løbet af dagen for at hente netop deres ynglingsret til frokosten.

Du kan frit lave kaffe, the eller kakao i et af vores fire køkkener. Der er en Quooker i hovedbygningen, som gør det superhurtigt at lave en kop varm kaffe til dig og dine gæster. I køleskabene finder du frisk økomælk til kaffen – og her kan du naturligvis også finde plads til din madpakke.

Vi har et meget stort udvalg af kopper, glas, bestik, tallerkner, fade, skåle, termokander og meget mere, som du frit kan benytte når du f.eks. holder møder i huset – eller kan låne, hvis du har et større arrangement derhjemme.

Du får et større netværk
Dit netværk bliver helt automatisk udvidet, når du bliver en del af BusinessHouse. Du falder naturligt i snak med folk i caféen, når du henter en kop kaffe Derudover bliver du inviteret med til arrangementer hver måned, herunder morgenmad, julefrokost og lignende.

Mødefaciliteter
Vi har flere forskellige mødefaciliteter og som lejer har du gratis brugsret til dem i henhold til din lejeaftale. Udover lokalerne, kan du hele sommeren benytte vores dejlige have, hvor der er plads til uformelle møder. Vores café og loungeområder kan ligeledes benyttes til uformelle møder eller som en ekstra arbejdsplads, hvis du har en gæst på besøg.

Jeg har fra første dag i BusinessHouse følt mig velkommen blandt husets beboere og nyder det gode faglige og sociale miljø.

På ganske kort tid har jeg fået gang i min nye forretningsidé og arbejder sammen med flere i huset om at udvikle den yderligere. Karina Nielsen

Ejer, Salgsligaen