Fordele og faciliteter i BusinessHouse

Fleksible forhold sikrer din virksomheds udvikling

Vores fleksibilitet sikrer, at din virksomhed altid har optimale udviklingsforhold.

Nemt for dig i dagligdagen

  • Du har adgang 24/7/365 til BusinessHouse med din systemnøgle og kode til alarmen.
  • Du er tæt på alt i Roskilde centrum og kan derfor nemt holde forretningsfrokoster på de lokale caféer og restauranter eller nemt hente frisk salat, sandwiches eller hvad du måtte ønske dig til frokost.
  • Vil du spare et par minutter hver eneste dag, kan du leje en parkeringsplads lige ved døren. Derudover kan du benytte en af de hundredevis af offentlige parkeringspladser tæt på BusinessHouse.
  • Din flat fee husleje gør din budgettering nem. Rengøring, vand, varme, strøm, ejendomsskat, dækningsafgift, et væld af kontorfaciliteter og en lynhurtig internetforbindelse er inkluderet i huslejen.
  • Du kan altid komme i kontakt med os i huset, så vi kan hjælpe dig, hvis du får brug for det.

Pæne og ordentlige faciliteter – hver dag

Vi sætter en ære i at du har et pænt og rent arbejdsmiljø! Vi rydder op og renholder husene hver dag – også på dit kontor.

Om morgenen kan du møde servicechefen, Steven, som klarer de udvendige arealer og sørger for at alting virker indendørs. Knud er vores handyman, som løser store og små opgaver i løbet af dagen sammen med Johnny, der som ejer og leder af BusinessHouse også altid er at finde i huset.

Om eftermiddagen kommer vores piccoline eller piccolo og ordner praktiske opgaver. I løbet af aftenen, sikrer Malene, vores rengøringsmedhjælper, at alting er pænt til næste morgen. Når hun går hjem, starter vores robotter med støvsugning og gulvvask – ja, der sker altid noget hos os hele døgnet, året rundt.

Vi passer på din virksomhed
Vi tager hånd om sikkerheden for din virksomhed, når du ikke er til stede. Vi har alarm og videoovervågning, men det bedste er at vores ejendom er bygget sammen med politistationen, hvor den døgnbemandede vagtcentral har frit udsyn til vores bygninger.

Hurtigt internet og print
Vi har en hurtig adgang til internettet. Vores fiber er på 250/250 mbits og bag en firewall. Vi har trådløst netværk overalt og alle kontorer er kablet.

Du kan gratis benytte alle husets fællesprintere (A4) og scannere. Får du brug for at printe i A3 og A1 i farve kan vi hjælpe dig med at udskrive på husets plotter.
Vi kan hjælpe dig med gængse it-problemer med det samme og har derudover en leverandør, der hurtigt træder til ved eventuelle større udfordringer.

Kontormaskiner, frankering m.v.
Makulator med højt sikkerhedsniveau, hæftemaskiner, labelprintere, lamineringsmaskiner og mange andre kontormaskiner kan du frit benytte. Vi har kuverter, mange forskellige typer papir og vi har en frankeringsservice, så du altid kan få porto til dit brev – som vi i øvrigt også putter i postkassen for dig.

Kom frisk i bad – og en hjælp i nøden
Vi har badefaciliteter, som du er kan benytte, hvis du f.eks. cykler på arbejde eller snupper en løbetur i løbet af dagen. Går vaskemaskinen i stykker derhjemme, kan du benytte vores vaskemaskiner og tørretumblere indtil problemet er løst. Du behøver aldrig at stå i kø til et toilet – vi har 12 toiletter.

Dine gæster føler sig velkomne
Mød dine gæster i vores hyggelige café. Her kan de kan nyde en gratis kop kaffe, te eller kakao mens de venter på at du henter dem.

Mad og drikke
Nyd en frisksmurt sandwich, en snasket kebab eller kast dig over en helstegt kylling. Langt de fleste i BusinessHouse nyder at tage et lille break i løbet af dagen for at hente netop deres ynglingsret til frokosten.

Der er Quookere i alle bygningerne, så du på få sekunder har en kop kogende vand til kaffe, te eller kakao. Er du mere til Nespresso, har vi i samtlige køkkener opsat maskiner, så du kan lave din ynglingskaffe. I køleskabene finder du altid frisk økologisk minimælk – og her er der også plads til din madpakke.

Vi har et meget stort udvalg af kopper, glas, bestik, tallerkner, fade, skåle, termokander og meget mere, som du frit kan benytte når du f.eks. holder møder i huset – eller kan låne, hvis du har et større arrangement derhjemme i weekenden.

Du får et større netværk
Dit netværk bliver helt automatisk udvidet, når du bliver en del af BusinessHouse. Du falder naturligt i snak med folk i caféen, når du henter en kop kaffe. Du bliver desuden inviteret med til netværksarrangementer hver måned og i løbet af året afholder vi nogle større events, så som julefrokost, nytårskur, påskefrokost, sommerfest og lignende.

Mødefaciliteter
Vi har flere forskellige mødefaciliteter og som lejer har du gratis brugsret til de flest af dem i henhold til din lejeaftale. Udover mødelokalerne, kan du hele sommeren benytte vores dejlige have, hvor der er plads til uformelle møder og mulighed for at spise frokosten.

Vores café og loungeområder kan også benyttes til uformelle møder eller som en ekstra arbejdsplads, hvis du har en gæst på besøg.

Jeg har fra første dag i BusinessHouse følt mig velkommen blandt husets beboere og nyder det gode faglige og sociale miljø.

På ganske kort tid har jeg fået gang i min nye forretningsidé og arbejder sammen med flere i huset om at udvikle den yderligere.

Karina Nielsen

Ejer, Salgsligaen