Faciliteter i BusinessHouse

Fleksible forhold sikrer din virksomheds udvikling

Vores fleksibilitet sikrer, at du og din virksomhed altid har de mest optimale udviklingsforhold.

Nemt for dig i dagligdagen

  • Du har adgang 24/7/365 til BusinessHouse med din systemnøgle og kode til alarmen.
  • Du er tæt på alt i Roskilde centrum og kan derfor nemt holde forretningsfrokoster på de lokale caféer og restauranter eller nemt hente frisk salat, sandwiches eller hvad, du måtte ønske dig til frokost.
  • Vil du spare et par minutter hver eneste dag, kan du leje en parkeringsplads lige ved døren. Derudover kan du benytte en af de hundredevis af offentlige parkeringspladser tæt på BusinessHouse.
  • Din flat fee husleje gør din budgettering nem. Rengøring, vand, varme, strøm, ejendomsskat, dækningsafgift, et væld af kontorfaciliteter og en lynhurtig internetforbindelse er inkluderet i huslejen.
  • Du kan altid komme i kontakt med os i huset, så vi kan hjælpe dig, hvis du får brug for det.

Pæne og ordentlige faciliteter – hver dag

Vi sætter en ære i at du har et pænt og rent arbejdsmiljø! Et team af servicemedhjælpere sørger for at de indvendige arealer altid fremstår pæne og rene.

Vi passer på din virksomhed
Vi tager hånd om sikkerheden for din virksomhed, når du ikke er til stede. Vi har alarm og videoovervågning, men derudover er vores ejendom bygget sammen med politistationen, hvor den døgnbemandede vagtcentral har frit udsyn til vores bygninger.

Hurtigt internet og print
Vi har en hurtig adgang til internettet. Vores fiber er på 250/250 mbits og bag en firewall. Vi har trådløst netværk overalt og alle kontorer er kablet.

Du kan gratis benytte alle husets fællesprintere (A4) og scannere. Får du brug for at printe i A3 og A1 i farve kan vi hjælpe dig med at udskrive på husets plotter.

Vi kan hjælpe dig med gængse it-problemer med det samme og har derudover en leverandør, der hurtigt træder til ved eventuelle større udfordringer.

Kontormaskiner
Du kan bruge vores makulator med højt GDPR-sikkerhedsniveau, når du har personfølsomme oplysninger, der skal destrueres. Derudover har vi hæftemaskiner, labelprintere, lamineringsmaskiner og mange andre kontormaskiner kan du kan benytte. I skabene er der kuverter, forskellige typer papir og så har vi har en frankeringsservice, så du både kan få porto til dit brev og hjælp til at afsende det for dig.

Dine gæster føler sig velkomne
Mød dine gæster i vores hyggelige café. Her kan de kan nyde en gratis kop kaffe, te eller kakao mens de venter på at du henter dem.

 

 

Du får et stort og godt erhvervsnetværk
Dit netværk bliver helt automatisk udvidet, når du bliver en del af BusinessHouse. Du falder naturligt i snak med folk i caféen, når du henter en kop kaffe. Du bliver desuden inviteret med til netværksarrangementer hver måned og i løbet af året afholder vi nogle større events, så som julefrokost, nytårskur, påskefrokost, sommerfest og lignende.

Frokoststue
Nyd en frisksmurt sandwich, smørrebrød, en snasket kebab eller en frisk salat. Langt de fleste i BusinessHouse nyder at tage et lille break i løbet af dagen for at hente netop deres ynglingsret til frokosten. Mindst en gang om måneden inviteres alle beboerne til fælles frokost, hvor maden serveres under hyggelige former.

Kaffe, te og kakao
Espresso, cafe latte eller noget tredje? Vi har hele fire forskellige muligheder for at brygge kaffe. Vi har kaffemaskiner, hvor du nemt kan vælge, hvordan kaffebønnerne skal kværnes til din ynglingskaffe. Nespresso-maskinerne, der hurtig og nemt giver dig din ønskede smag. De helt traditionelle kaffemaskiner, hvor du kan brygge en spandfuld kaffe til dit møde. Og sidst, men ikke mindst: Brug vores Quookere, så du på få sekunder har en kop kogende vand til kaffe, te eller kakao. I køleskabene finder du altid frisk økologisk minimælk.

Vi har et meget stort udvalg af kopper, glas, bestik, tallerkner, fade, skåle, termokander og meget mere, som du frit kan benytte når du f.eks. holder møder i huset – eller kan låne, hvis du har et større arrangement derhjemme i weekenden.

Mødefaciliteter
Vi har flere forskellige mødefaciliteter til små og store møder, samt kursus eller konference. Du har som lejer gratis brugsret til de fleste af dem i henhold til din lejeaftale.

Haven
Hele foråret og sommeren kan du benytte vores dejlige have, hvor der er plads til uformelle møder og mulighed for at spise frokosten.

Café og loungeområder
Vores café og loungeområder kan også benyttes til uformelle møder eller som en ekstra arbejdsplads, hvis du har en gæst på besøg.
Akustiklofter og lyddæmpende skillevægge danner rammerne for en god atmosfære, som indbyder til ro og koncentration.

Podcaststudie
I vores podcaststudie kan du indtale en lydbog, speake til en radioreklame eller noget helt tredje. Studiet er udstyret med lydmixer og mikrofoner – og klar til brug.

Streamingudstyr
Er du til onlinekurser, webinarer og lignende kan du benytte vores streamingudstyr og dermed nemt og effektivt sende live til hele verdenen!

Kom frisk i bad – og en hjælp i nøden
Vi har badefaciliteter, som du er kan benytte, hvis du f.eks. cykler på arbejde eller snupper en løbetur i løbet af dagen. Går vaskemaskinen i stykker derhjemme, kan du benytte vores vaskemaskiner og tørretumblere indtil problemet er løst. Du behøver aldrig at stå i kø til et toilet – vi har 12 toiletter.