Delekontor i Roskilde Centrum

Delekontor i Roskilde centrum

Hvis du driver din virksomhed fra hjemmet kan du med fordel have et delekontor, når du skal have dine kunder på besøg eller, hvis du vil have ro om dig til et længevarende projekt.

Byd dine kunder velkomne i vores velfungerende og professionelle miljø – og hold dit fokus på møderne, så du kan få det maksimale ud af dem.

Du kan leje delekontoret en fast ugedag. Derudover får du adgang til vores mødelokaler, hvor der er plads til endnu flere mødedeltagere.

Du kan uden omkostninger også flytte din firmaadresse til BusinessHouse, hvormed vi kan tage imod dine breve og pakker, mens du er farten.

Jeg har haft delekontor i BusinessHouse siden 2008, og har altid været meget tilfreds med både faciliteterne og Johnnys meget professionelle måde at drive huset på.

Kontorer, ventearealer og møderum er af høj kvalitet, og der er fokus på rengøring og vedligeholdelse af faciliteterne. Henrik L. Jensen

Roskilde Coaching & Psykoterapi

Fordele ved et delekontor i Businesshouse

En fast ugedag

Du lejer delekontoret en fast ugedag og kan dermed råde over kontoret fra tidlig morgen til sen aften. Du kan dermed samle alle dine møder til én dag, sætte tid af til at skrive på din bog, udarbejde dine podcasts eller hvad du ønsker.

Gode faciliteter i delekontoret

Delekontoret er indrettet med hæve/sænke skrivebord og en ergonomisk kontorstol. Her er et whiteboard, cafébord med tre stole og en professionel mikrofon (RØDE Podcaster til USB). Loftet er lyddæmpet, så det er behageligt at afholde en-til-en samtaler.

Internet og printer

Med i prisen er adgang til vores lynhurtige fibernet (250/250 mbits). Du kan desuden frit benytte vores printer og scanner. Businesshouse råder også over andet udstyr som bl.a. storformatprinter. Kontakt os for at høre mere.

Firmaadresse

Du kan benytte vores adresse til din markedsføring og registrering i CVR-registeret.  Du får firmaskilt på vores facade samt dørskilt til delekontoret, hvormed du kan signalere til dine kunder, at du er en del af det professionelle miljø i BusinessHouse.

Venteareal

Dine kunder kan parkere blot 150 m. fra BusinessHouse og når de ankommer, kan de nyde gratis kaffe, the eller vand i vores café, mens de venter på mødet med dig.

Mødelokaler

Når du lejer delekontoret, får du brugsret til vores mødefaciliteter. Du får adgang til at booke mødelokalerne via vores bookingsystem.
Priser og betingelser for leje af delekontoret

Delekontoret er pt. ledigt: torsdage og fredage. 

Husleje pr. måned: 1.829 kr.

I huslejen er der inkluderet rengøring, gratis kaffe, the, kakao, frisk mælk til dig og dine kunder, mulighed for et aflåst skab til dine materialer, mulighed for arkivplads samt invitationer til arrangementer i BusinessHouse samt fire timers gratis brug af mødefaciliteterne i BusinessHouse om måneden og rabat på ekstra timer.

Oprettelse: 1.995 kr.

I oprettelsen er inkludereret dit skilt på vores facade, dørskilt til kontoret, dit firmanavn på vores informationstavle, link fra vores hjemmeside, udlevering af systemnøgle, kode til alarmsystem, kode til WIFI samt hjælp til installation af vores fælles printer på din computer.

 

Depositum: 3 måneders husleje

Alle priser er excl. moms

Business Friday i Roskilde

Det er fredag eftermiddag - og sofaen kalder...

Skal du udvikle eller afvikle? Så enkelt er det. For hver gang du misser en mulighed for at udvikle dig og din virksomhed, ja så afvikler du!

Kom og vær med til at udvikle din og andres virksomheder. Den viden du ikke regner for noget, kan være guld værd for en anden - og omvendt. Netop dét er essensen i Business Friday!

For selvstændige og iværksættere

Uanset om du har haft virksomhed i mange år (som os) eller er kommende iværksætter, kan du få glæde af at være sammen med andre, der deler en oprigtig interesse i at dele deres viden - ofte med udgangspunkt i en udfordring.

Eksempel: Hvilken app kan holde styr på alle mine idéer - og hvordan deler jeg dem med andre? Hvordan virker kunstig intelligens og hvordan kan jeg benytte det i min virksomhed?

Netværkets viden hjælper dig - og omvendt

Vi skralder alt det overflødige fra og går direkte til sagen.  

 

 

Ejeren af BusinessHouse, Johnny Schäffer, har været selvstændig i over 20 år med flere forskellige virksomheder og stået i spidsen for bl.a. erhvervsFORUM Roskilde samt siddet i en række bestyrelser og har dermed et stort og solidt netværk, som du kan blive en del af.

Connie Hasemann har i en lang årerække arbejdet med en af Europas førende socialøkonomiske virksomheder (All Ears) og er bl.a. protektor for All People Foundation.

Erfarne erhvervsfolk står bag Business Friday

 

BusinessHouse ApS

Jernbanegade 23 B
4000 Roskilde
RUTEVEJLEDNING

4630 5099