Coworking i Roskilde Centrum

Coworking i Roskilde

Vil du fællesskabet og konstant udvikle din virksomhed, kan BusinessHouse i Roskilde være stedet for netop dig og din virksomhed.

Coworking har været dagligdag hos os siden 2001 – ja, nærmest før begrebet overhovedet blev opfundet!

Vi repræsenterer en masse forskellige brancher og bruger hinanden til sparring og til tider arbejder vi sammen på projekter for vores kunder. Du vil også opleve den internationale stemning i huset, da du vil kunne høre der bliver talt engelsk, fransk, tysk, portugisisk, russisk  og mange andre sprog på gangene. Vi har et samarbejde med Upflex, som betyder at du kan møde mennesker fra internationale organisationer i BusinessHouse.

Coworking i et godt miljø

Der er flere måder at være en del af vores coworking setup. Nogle af os har faste kontorer, andre har kontorpladser eller flyverpladser, mens nogle har et virtuelt kontor. Løsningerne er fleksible – og mange. Med andre ord handler Coworking ikke om at sidde tæt sammen i ét stort rum, men om at være indstillet på at arbejde sammen med andre.

Coworking er netværk  – nemt i BusinessHouse

I BusinessHouse finder du erfarne forretningsfolk, som bl.a. har arbejdet med forretningsudvikling. Derudover kan du i huset møde private investorer og  Business Angels, som du hurtigt vil kunne komme i dialog med.

Endelig har ejeren af BusinessHouse, Johnny Schäffer, været selvstændig i over 20 år med flere forskellige virksomheder og stået i spidsen for bl.a. erhvervsFORUM Roskilde samt siddet i en række bestyrelser og har dermed et stort og solidt netværk, som du kan blive en del af.

 

Jeg har fra første dag i BusinessHouse følt mig velkommen blandt husets beboere og nyder det gode faglige og sociale miljø.

På ganske kort tid har jeg fået gang i min nye forretningsidé og arbejder sammen med flere i huset om at udvikle den yderligere.

Karina Nielsen

Ejer, Salgsligaen

Vi samarbejder med Upflex fra New York, som hjælper store organisationer i hele verden med finde gode kontorfaciliteter for deres internationale medarbejdere.

BOOK EN FREMVISNING

Hvad er du særligt interesseret i? Du er velkommen til at vælge flere emner: