Coworking i Roskilde Centrum

Coworking i Roskilde

Vil du fællesskabet og konstant udvikling af din virksomhed, kan BusinessHouse i Roskilde være stedet for netop dig og din virksomhed.

Coworking har været dagligdag hos os siden 2001 – ja, nærmest før begrebet overhovedet blev opfundet!

Vi repræsenterer en masse forskellige brancher og bruger hinanden til sparring og til tider arbejder vi sammen på projekter for vores kunder. Du vil også opleve den internationale stemning i huset, da du vil kunne høre der bliver talt engelsk, fransk, tysk, portugisisk, russisk  og mange andre sprog på gangene.

Dertil nyder vi godt af alle de mange fælles faciliteter, som er i BusinessHouse, som betyder at vi ikke skal bruge dagligdagen til praktiske gøremål, men i stedet kan koncentrere os om at udvikle vores virksomheder.

Coworking i et godt miljø

Der er mange måder at være en del af vores co-working setup. Nogle af os har faste kontorer, andre har kontorpladser eller flyverpladser, mens nogle har et virtuelt kontor. Løsningerne er fleksible – og mange. Med andre ord handler Co-working ikke om at sidde lårene af hinanden i ét stort rum, men om at være indstillet på at arbejde sammen med andre.

Coworking er netværk  – nemt og effektivt i BusinessHouse

I BusinessHouse finder du meget erfarne forretningsfolk, som bl.a. har arbejdet med forretningsudvikling. Dertil bor der private investorer / Business Angels som du hurtigt vil kunne komme i dialog med.

Endelig har ejeren af BusinessHouse, Johnny Schäffer, været selvstændig i over 20 år med flere forskellige virksomheder og stået i spidsen for bl.a. erhvervsFORUM Roskilde samt siddet i en række bestyrelser og har dermed et stort og solidt netværk, som du kan blive en del af.

Jeg har fra første dag i BusinessHouse følt mig velkommen blandt husets beboere og nyder det gode faglige og sociale miljø.

På ganske kort tid har jeg fået gang i min nye forretningsidé og arbejder sammen med flere i huset om at udvikle den yderligere. Karina Nielsen

Ejer, Salgsligaen

Vi samarbejder med Upflex fra New York, som hjælper store organisationer i hele verden med finde gode kontorfaciliteter for deres internationale medarbejdere.

Business Friday i Roskilde

Det er fredag eftermiddag - og sofaen kalder...

Skal du udvikle eller afvikle? Så enkelt er det. For hver gang du misser en mulighed for at udvikle dig og din virksomhed, ja så afvikler du!

Kom og vær med til at udvikle din og andres virksomheder. Den viden du ikke regner for noget, kan være guld værd for en anden - og omvendt. Netop dét er essensen i Business Friday!

For selvstændige og iværksættere

Uanset om du har haft virksomhed i mange år (som os) eller er kommende iværksætter, kan du få glæde af at være sammen med andre, der deler en oprigtig interesse i at dele deres viden - ofte med udgangspunkt i en udfordring.

Eksempel: Hvilken app kan holde styr på alle mine idéer - og hvordan deler jeg dem med andre? Hvordan virker kunstig intelligens og hvordan kan jeg benytte det i min virksomhed?

Netværkets viden hjælper dig - og omvendt

Vi skralder alt det overflødige fra og går direkte til sagen.  

 

 

Ejeren af BusinessHouse, Johnny Schäffer, har været selvstændig i over 20 år med flere forskellige virksomheder og stået i spidsen for bl.a. erhvervsFORUM Roskilde samt siddet i en række bestyrelser og har dermed et stort og solidt netværk, som du kan blive en del af.

Connie Hasemann har i en lang årerække arbejdet med en af Europas førende socialøkonomiske virksomheder (All Ears) og er bl.a. protektor for All People Foundation.

Erfarne erhvervsfolk står bag Business Friday

 

BusinessHouse ApS

Jernbanegade 23 B
4000 Roskilde
RUTEVEJLEDNING

4630 5099