Business Hub – mødestedet for iværksættere, ambitiøse studerende, erfarne erhvervsfolk og investorer

Business Hub er et mødested for iværksætteri!

Mød andre iværksættere, ambitiøse studerende, erfarne erhvervsfolk og investorer – alle er med til Business Hub for at bygge fremtidens virksomheder!  Vi hjælper dig med at skabe forbindelse til dine kommende forretningspartnere på vores events.

For iværksættere

Nogle har en god forretningsidé, men mangler en makker. Andre kommer, fordi de VIL være iværksættere (men mangler den gode idé at arbejde med). Vi hjælper med at skabe de perfekte match!

For etablerede virksomheder

Du kan også deltage, hvis du allerede har en virksomhed med et uforløst potentiale. Måske har du udviklet et nyt produkt, men er kommet i videre fordi du mangler den rigtige ildsjæl, der kan hjælpe dig. Det kan også være, at du har så gang i din virksomhed, at du søger en forretningspartner med nogle helt specifikke kompetencer til at hjælpe dig din vækst.

Investorer

På udvalgte Business Hubs vil der blive mulighed for at pitche dit teams forretningsidé overfor investorer. Er du interesseret i at investere i start-ups eller allerede etablerede virksomheder (med et nyt vækstpotentiale) kan du med fordel deltage.
 

Tag med d. 25. april 2019 fra 17.00 til 20.00

Fortæl os, hvilken motivation du har for at deltage – så vi kan skabe de bedste forudsætninger for et godt match. 

Business Hub afholdes i BusinessHouse, Jernbanegade 23 i Roskilde. 

Har du spørgsmål, kan du ringe til projektleder Lucas Andersen på 9384 8910 eller sende en mail på lucas@businesshouse.dk

Tilmeld dig Business Hub d. 25. april 2019 (17.00 til 20.00)

4 + 14 =

Business Hubs og workshops, 1. halvår 2019

25. april fra kl. 17.00 – 20.00: Business Hub
Tema: Salg – skab værdi for din kunde.
Pitch: Mulighed for at pitche din idé overfor investor.
Matchmaking: Udvikling af alle teams. Tilmelding påkrævet.

15. maj fra kl. 15.00 – 18.00: Workshop
Workshop: Få en økonomisk vækstplan. Fra kl. 15.00 til 18.00.
Underviser: Anders Graabæk, Selvstarter. (Max. 30 deltagere)

23. maj fra kl. 17.00 – 20.00: Business Hub
Tema: Brug for penge til at starte op? Finansiering via egen opsparing, venner og familie, bank, investorer og crowdfunding. Sådan kan du risikofrit starte din virksomhed op.
Pitch: Mulighed for at pitche din idé overfor investor.
Matchmaking: Udvikling af alle teams. Tilmelding påkrævet.

14. juni fra kl. 17.00 – 20.00: Business Hub
Tema: Jura for iværksættere. Selskabskonstruktioner ved flere ejere, forretningsbetingelser og meget mere.
Pitch: Mulighed for at pitche din idé overfor investor.
Matchmaking: Udvikling af alle teams. Tilmelding påkrævet.

Med forbehold for ændringer. 

Erfarne erhvervsfolk bag Business Hub

Vi har prøvet det før. Vi har erfaringen – og lysten til at give vores viden videre til dig!

Connie Hasemann, specialist i socialøkonomiske virksomheder og skaberen bag virksomheden All Ears. Connie har en solid erfaring med udvikling og drift af virksomhed, HR, salg samt i at arbejde sammen med investorer.

Paul Reuber. Selvstændig projektleder og forretningsudvikler. Har bl.a. arbejdet på flere it-projekter. Derudover er Paul engageret i Rotary og kan dermed skabe forbindelse til mange andre erhvervsfolk. 

Johnny Schäffer, serieiværksætter, ejer og leder af BusinessHouse ApS. Initiativtager til Business Hub. Pionér indenfor den danske del af Internettet og udvikling af kontorfællesskaber. Er specialist i forretningsudvikling for SMV’ere og iværksættere.

Lucas Andersen er projektleder og vil også være til stede på udvalgte coworkingdage. Lucas har en bred erhvervserfaring og er bl.a. selvstændig med sin konsulentvirksomhed Easy 4 You. Lucas har været deltager hos Selvstarter.dk i forbindelse med etableringen af en anden virksomhed – dén historie kan du få senere…

Der vil blive tilknyttet flere mentorer i det omfang behovet vokser.

Om Business Hub 

Business Hub er skabt på baggrund af et samarbejde med Roskilde Kommunes Udvalg for Vækst, Erhverv og Globalisering og BusinessHouse. Her arbejder vi bl.a. sammen om at motivere til iværksætteri blandt studerende – og støtte de studerende, som vil! Derudover arbejder vi på at skabe innovation i allerede eksisterende virksomheder.

Vi arbejder tæt sammen med selvstarter.nu, hvor Business Hub er et supplement til det fantastiske forløb, man som studerende kan få i dette regi!

Endelig har vi et samarbejde med bl.a. DTU Link, Roskilde Handelsskole, Roskilde Universitet, Erhvervsakademi Sjælland om at bringe vores aktiviteter i spil i forhold til fremme af entreprenørskab blandt studerende.