Business Hub – mødestedet for iværksættere, ambitiøse studerende, erfarne erhvervsfolk og investorer

Business Hub er for dig, der vil skabe eller videreudvikle din virksomhed sammen med andre!

Mød andre iværksættere, ambitiøse studerende, erfarne erhvervsfolk og investorer – alle er med til Business Hub for at bygge fremtidens bæredygtige virksomheder! 

Business Hub afholdes én gang om måneden i BusinessHouse. Her skaber vi muligheden for at du kan møde dine kommende forretningspartnere.

Forud for hvert Business Hub arbejder vi med at skabe forskellige grupper, hvor vi har matchet dig med nogle andre deltagere. Når du ankommer til Business Hub vil du dermed vide, hvem du skal være sammen med under arrangementet. Der er ca. 8 deltagere i hver gruppe og grupperne er sammensat på baggrund af interesser, persontyper, erfaring og lignende. Vi ønsker en mangfoldighed, da vi tror på at netop forskelligheder giver den bedste dynamik.

Du har tre minutter til at fremlægge din forretningsidé i gruppen. Herefter har de andre deltagere mulighed for at melde deres interesse. Hvis en eller flere gerne vil høre mere om forretningsidéen, danner i et team. Teamet mødes efterfølgende for at tale nærmere om forretningsidéen og potentialet for et samarbejde. Du kan godt være med i flere teams.


For kommende iværksættere og etablerede virksomheder

Til vores første Business Hub vil du kunne møde 30 ambitiøse studerende, som har dét til fælles, at de drømmer om blive iværksættere. Nogle har en god forretningsidé, som vi mener der er et spændende potentiale i. Andre er udvalgt til at deltage, fordi de VIL være iværksættere, men blot mangler den gode idé at arbejde med.

Du kan deltage, hvis du allerede har en virksomhed. Du skal have et uforløst potentiale i din virksomhed. Du kan eksempelvis være at du har udviklet et nyt produkt, men ikke er kommet i gang med at sælge det. Det kan også være, at du har fået så meget gang i din virksomhed, at du søger en forretningspartner med nogle helt specifikke kompetencer til at hjælpe dig med at vækste videre.

Endelig kan det være, at du har en velfungerende virksomhed, men drømmer om at blive en del af ny virksomhed.

Investorer

På udvalgte Business Hubs vil der blive mulighed for at pitche dit teams forretningsidé overfor investorer. 
 

Begrænset antal pladser

Der er et begrænset antal pladser til Business Hub, da vi ønsker at skabe nærværende relationer mellem dig og de andre deltagere.

Du kan søge om én af de 10 pladser. Det er et krav, at du allerede har en virksomhed (eller er meget tæt på at stifte en) og denne er beliggende i Roskilde. Derudover skal du være åben overfor at indgå i et tæt partnerskab med en eller flere andre.

Fortæl os, hvilke kompetencer du har og hvilke du har brug for – så vi kan skabe de bedste forudsætninger for et godt match.

Din ansøgning vil blive behandlet af Johnny Schäffer, som vil give dig op til tre timers forretningsudvikling i forbindelse med din ansøgning, hvis du bliver udvalgt til at deltage.

Har du spørgsmål, kan du ringe til projektleder Lucas Andersen på 9384 8910 eller sende en mail på lucas@businesshouse.dk

Ansøg om en plads på Business Hub

13 + 10 =

Business Hubs, 1. halvår 2019

28. februar fra kl. 17.00 – 20.00: Business Hub
Tema: Forskellighederne i teams sikrer dynamikken.
Matchmaking: Dannelse af teams.  Tilmelding påkrævet.

28. marts kl. fra 17.00 – 20.00: Business Hub
Tema: Sådan tænker – og arbejder – en investor. Dét skal du gøre for at tiltrække en investor, der vil samarbejde med dit team”.
Pitch: Mulighed for at pitche din idé overfor investor.
Matchmaking: Udvikling af alle teams. Tilmelding påkrævet.

25. april fra kl. 17.00 – 20.00: Business Hub
Tema: Salg – skab værdi for din kunde”.
Pitch: Mulighed for at pitche din idé overfor investor.
Matchmaking: Udvikling af alle teams. Tilmelding påkrævet.

23. maj fra kl. 17.00 – 20.00: Business Hub
Tema: Brug for penge til at starte op? Finansiering via egen opsparing, venner og familie, bank, investorer og crowdfunding. Sådan kan du risikofrit starte din virksomhed op.
Pitch: Mulighed for at pitche din idé overfor investor.
Matchmaking: Udvikling af alle teams. Tilmelding påkrævet.

14. juni fra kl. 17.00 – 20.00: Business Hub
Tema: Jura for iværksættere. Selskabskonstruktioner ved flere ejere, forretningsbetingelser og meget mere.
Pitch: Mulighed for at pitche din idé overfor investor.
Matchmaking: Udvikling af alle teams. Tilmelding påkrævet.

Med forbehold for ændringer. 

Erfarne erhvervsfolk bag Business Hub

Vi har prøvet det før. Vi har erfaringen – og lysten til at give vores viden videre til dig!

Connie Hasemann, specialist i socialøkonomiske virksomheder og skaberen bag virksomheden All Ears. Connie har en solid erfaring med udvikling og drift af virksomhed, HR, salg samt i at arbejde sammen med investorer.

Jørgen Skou Larsen, specialist i ledelse og økonomi. Har en alsidig og solid erhvervserfaring og har bl.a. været mentor for iværksættere ved flere lejligheder.

Johnny Schäffer, serieiværksætter, ejer og leder af BusinessHouse ApS. Initiativtager til Business Hub. Pionér indenfor den danske del af Internettet og udvikling af kontorfællesskaber. Er specialist i forretningsudvikling for SMV’ere og iværksættere.

Lucas Andersen er projektleder og vil også være til stede på udvalgte co-workingdage. Lucas har en bred erhvervserfaring og er bl.a. selvstændig med sin konsulentvirksomhed Easy 4 You. Lucas har været deltager hos Selvstarter.dk i forbindelse med etableringen af en anden virksomhed – dén historie kan du få senere…

Der vil blive tilknyttet flere mentorer i det omfang behovet vokser.

Om Business Hub 

Business Hub er skabt på baggrund af et samarbejde med Roskilde Kommunes Udvalg for Vækst, Erhverv og Globalisering og BusinessHouse. Her arbejder vi bl.a. sammen om at motivere til iværksætteri blandt studerende – og støtte de studerende, som vil! Derudover arbejder vi på at skabe innovation i allerede eksisterende virksomheder.

Vi arbejder tæt sammen med selvstarter.nu, hvor Business Hub er et supplement til det fantastiske forløb, man som studerende kan få i dette regi!

Endelig har vi et samarbejde med bl.a. DTU Link, Roskilde Handelsskole, Roskilde Universitet, Erhvervsakademi Sjælland om at bringe vores aktiviteter i spil i forhold til fremme af entreprenørskab blandt studerende.

BusinessHouse ApS

Jernbanegade 23
4000 Roskilde
RUTEVEJLEDNING

Følg os