Roskildes mødested for iværksætteri

Business Hub er mødestedet for iværksætteri

Mød iværksættere, ambitiøse studerende, erfarne erhvervsfolk og investorer.

For dig som iværksætter…
Tag med, hvis du er iværksætter. Du er måske allerede godt i gang, men søger netværk. Nogle af af de andre deltagere har en god forretningsidé, men mangler en makker. Andre kommer, fordi de VIL være iværksættere, men mangler den gode forretningsidé. Endeligt er der iværksættere, der deltager fordi de søger inspiration og sparring.

For dig med en etableret virksomhed…
Tag med, hvis du har en virksomhed med endnu mere potentiale. Din nye gode idé har ligget i “skuffen” og ulmet, fordi du har manglet en eller flere ildsjæle til at hjælpe dig  videre. Du kan også være på jagt efter en medarbejder med nogle helt specifikke kompetencer, som du vil gøre til partner i din virksomhed.

For dig som investor…
Mød iværksættere i øjenhøjde og udvælg dem, som du måske har lyst til at tale mere med. Er du derfor interesseret i at investere i start-ups eller allerede etablerede virksomheder (med et nyt vækstpotentiale) kan du med fordel deltage i Business Hub.

For dig, der er gået på pension, men gerne vil mere…
Alt for meget viden forsvinder ud i den blå luft, når erfarne erhvervsfolk går på pension! Vil du gå mod strømmen og hjælpe morgendagens virksomheder ved at dele ud af din viden og netværk? Du får en unik mulighed for at både lære fra dig – og selv lære mange nye ting!

For dig, der brænder 100% for iværksætteri
Uanset om du har egen virksomhed eller er ansat, kan din indre iværksætter brænde så meget i dig, at du elsker at møde ligesindede. Dét kan du gøre til Business Hub! Måske finder du en makker med en god idé, som du ender med at starte en ny virksomhed op sammen med.

Tag med d. 20. september 2019 fra 9.00 til 11.00

Fortæl os, hvilken motivation du har for at deltage – så kan vi nemlig skabe de bedste forudsætninger for at matche dig med en eller flere af de andre deltagere. 

Business Hub afholdes i BusinessHouse, Jernbanegade 23 i Roskilde.

Se med…

Se video fra Business Hub d. 16. august 2019

Tilmeld dig Business Hub d. 20. september 2019 (9.00 til 11.00)

Kalender for Business Hub 

20. september 2019 fra kl. 9.00 – 11.00

9.00: Ankomst og registrering.
9.10: Morgenbrød og fri networking.
10.00: Facilteteret networking v/ Johnny Schäffer
11.00: Tak for i dag.

Sted: BusinessHouse.

Deltagelse er gratis, men tilmelding er nødvendig.

Business Hub for 2. halvår 2019:

25/10 – 9.00 til 11.00
15/11 – 9.00 til 11.00
16/12 – 9.00 til 11.00

Med forbehold for ændringer. 

Erfarne erhvervsfolk bag Business Hub

Vi har prøvet det før. Vi har erfaringen – og lysten til at give vores viden videre til dig!

Connie Hasemann, specialist i socialøkonomiske virksomheder og skaberen bag virksomheden All Ears. Connie har en solid erfaring med udvikling og drift af virksomhed, HR, salg samt i at arbejde sammen med investorer.

Paul Reuber. Selvstændig projektleder og forretningsudvikler. Har bl.a. arbejdet på flere it-projekter. Derudover er Paul engageret i Rotary og kan dermed skabe forbindelse til mange andre erhvervsfolk. 

Johnny Schäffer, serieiværksætter, ejer og leder af BusinessHouse ApS. Initiativtager til Business Hub. Pionér indenfor den danske del af Internettet og udvikling af kontorfællesskaber. Er specialist i forretningsudvikling for SMV’ere og iværksættere.

Lucas Andersen er projektleder og vil også være til stede på udvalgte coworkingdage. Lucas har en bred erhvervserfaring og er bl.a. selvstændig med sin konsulentvirksomhed Easy 4 You. 

Om Business Hub 

Business Hub er skabt på baggrund af et samarbejde med Roskilde Kommunes Udvalg for Vækst, Erhverv og Globalisering og BusinessHouse. Her arbejder vi bl.a. sammen om at motivere til iværksætteri blandt studerende – og støtte de studerende, som vil! Derudover arbejder vi på at skabe innovation i allerede eksisterende virksomheder.

Vi arbejder tæt sammen med selvstarter.nu, hvor Business Hub er et supplement til det fantastiske forløb, man som studerende kan få i dette regi!

Endelig har vi et samarbejde med bl.a. DTU Link, Roskilde Handelsskole, Roskilde Universitet, Erhvervsakademi Sjælland om at bringe vores aktiviteter i spil i forhold til fremme af entreprenørskab blandt studerende.