Mødested for iværksætteri, virksomhedssparring & forretningsudvikling

Her kan du udvikle din virksomhed!

Mød iværksættere, ambitiøse studerende, erfarne erhvervsfolk, investorer og andre ildsjæle.

For dig som iværksætter…
Tag med, hvis du er iværksætter. Du er måske allerede godt i gang, men søger netværk og sparring.

For dig med en etableret virksomhed…
Tag med, hvis du har en virksomhed med endnu mere potentiale. Din nye gode idé har ligget i “skuffen” og ulmet, fordi du har manglet en eller flere ildsjæle til at hjælpe dig  videre. Du kan også være på jagt efter en medarbejder med nogle helt specifikke kompetencer, som du vil gøre til partner i din virksomhed.

For dig som investor…
Mød ildsjæle i øjenhøjde og del ud af din erfaring. Er du interesseret i at investere i start-ups eller en allerede etablerede virksomhed (med et nyt vækstpotentiale) kan du med fordel deltage i Business Hub.

For dig, der er gået på pension, men gerne vil mere…
Alt for meget viden forsvinder ud i den blå luft, når du og andre erfarne erhvervsfolk går på pension! Vil du gå mod strømmen og hjælpe morgendagens virksomheder ved at dele ud af din viden og netværk? Du får en unik mulighed for at både lære fra dig – og selv lære mange nye ting!

For dig, der brænder 100% for iværksætteri
Uanset om du har egen virksomhed, er ledig eller ansat, kan din indre iværksætter brænde så meget i dig, at du elsker at møde ligesindede. Dét kan du gøre til Business Hub! Måske finder du en makker med en god idé, som du ender med at starte en ny virksomhed op sammen med.

Tag med til et Business Hub
Fortæl os, hvilken motivation du har for at deltage – så kan vi nemlig skabe de bedste forudsætninger for at matche dig med en eller flere af de andre deltagere. 

Klik her for datoer for Business Hub – åbner i nyt vindue.

Business Hub afholdes i BusinessHouse, Jernbanegade 23 i Roskilde.

Tilmeld dig næste Business Hub

Program for Business Hub

10.00: Dørene åbner til Business Hub.
10.05: Velkomst v/ Johnny Schäffer.
10.10: Networking og sparring.
11.00: Tak

Sted: BusinessHouse. Jernbanegade 23 i Roskilde.

Deltagelse er gratis, men tilmelding er nødvendig.

Klik for at se datoer for Business Hub.

Om Business Hub

Business Hub er skabt på baggrund af et projekt som Johnny Schäffer fra BusinessHouse ApS designede og implementerede. Roskilde Kommunes Udvalg for Vækst, Erhverv og Globalisering støttede projektet, så vi kunne arbejde sammen om at motivere til iværksætteri blandt studerende. I 1. halvår af 2019 kørte vi et særligt forløb for studerende, som vi kaldte First Mover. Her fik en række studerende, der ville starte egen virksomhed vejledning og støtte af de to erhvervsmentorer Connie Hasemann og Paul Reuber, der sammen med projektlederen Lucas Andersen hjalp med at få projektet ført ud i livet.

Under projektet opbyggede vi et samarbejde med DTU Link, Roskilde Handelsskole, Roskilde Universitet, Zealand, Vækstfabrikken i Roskilde, Professionshøjskolen Absalon om at bringe vores aktiviteter i spil i forhold til fremme af entreprenørskab blandt studerende. I dag er dette samarbejde forankret i et netværk, hvor vi mødes for at skabe aktiviteter, der kan medvirke til øget iværksætteri i Roskilde! På det sidste er netværket udvidet med CORO Co-lab Roskilde.

Business Hub afholdes i dag som en fast aktivitet i BusinessHouse. Du kan se datoer for Business Hub her.