AdresseService i Roskilde Centrum

Få AdresseService i Roskilde – en alle tiders erhvervsby!

AdresseService er en smart løsning for dig, som altid er på farten og ønsker at der er nogen, der vil tage imod dine pakker og breve, så de er i sikkerhed til du henter dem.

Du kan også få glæde af AdresseService, hvis du ønsker dig at sende et signal om at du er tilknyttet Roskildes dynamiske kontorfællesskab. Årsagerne kan være flere – men fælles for dem alle: Du kan få din firmaadresse hos os og dermed sende et tydeligt signal til dine kunder og forretningsforbindelse, at du er en del af et dynamisk erhvervsmiljø i Roskilde.

Når vi har indledt et samarbejde, kan du kan ændre din firmaadresse i CVR-registeret til vores. Vi sørger herefter for at behandle de breve og pakker som er til dig – trygt og sikkert.

Pris: 449 kr. om måneden excl. moms + tillæg i henhold til nedenstående.

Med AdresseService i BusinessHouse har jeg fået en super løsning.

Jeg arbejder som professionel kursusleverandør ude hos mine kunder i dagligdagen. Af og til benytter jeg mødelokalerne i BusinessHouse til kurser.

Jeg er rigtig glad for, at der altid er nogen, der kan tage imod pakkerne til min virksomhed. Lars Rygaard

Lær Førstehjælp

Nummer 10

Roskilde er Danmarks 10’ende største by. En halv time fra Københavns lufthavn og dermed resten af verden. Roskilde Kommune arbejder målrettet med at markedsføre Roskilde, som en attraktiv erhvervsby – og vi støtter op om arbejdet. Vi elsker nemlig vores by!
AdresseService i Roskilde - alle tiders erhvervsby
Priser og betingelser for AdresseService

Pris: 449 kr. om måneden.

Oprettelse: 995 kr.

Opsigelse: Tre måneder.

Vi administrerer AdresseService efter gældende regler herunder bl.a. Hvidvaskloven, og derfor må du kun anvende vores adresse, når vi har indgået en aftale, og vi har modtaget betaling for denne. Enhver overtrædelse af dette vil medføre en anmeldelse til myndighederne.

Vi forbeholder os ret til at afvise kunder uden yderligere forklaring.

Priser er i DKK og excl. moms.

Fordele med AdresseService

Attraktiv firmaadresse i Roskilde

Daglig håndtering af breve og pakker

Mulighed for at afhente dine breve eller pakker i BusinessHouse på alle hverdage mellem 7.00 og 17.00

Gratis adgang til kaffe i vores café når du er i BusinessHouse

Mulighed for at leje vores mødelokaler

Ansøg om AdresseService

Vælg løsning:

Accept

11 + 4 =

Business Friday i Roskilde

Det er fredag eftermiddag - og sofaen kalder...

Skal du udvikle eller afvikle? Så enkelt er det. For hver gang du misser en mulighed for at udvikle dig og din virksomhed, ja så afvikler du!

Kom og vær med til at udvikle din og andres virksomheder. Den viden du ikke regner for noget, kan være guld værd for en anden - og omvendt. Netop dét er essensen i Business Friday!

For selvstændige og iværksættere

Uanset om du har haft virksomhed i mange år (som os) eller er kommende iværksætter, kan du få glæde af at være sammen med andre, der deler en oprigtig interesse i at dele deres viden - ofte med udgangspunkt i en udfordring.

Eksempel: Hvilken app kan holde styr på alle mine idéer - og hvordan deler jeg dem med andre? Hvordan virker kunstig intelligens og hvordan kan jeg benytte det i min virksomhed?

Netværkets viden hjælper dig - og omvendt

Vi skralder alt det overflødige fra og går direkte til sagen.  

 

 

Ejeren af BusinessHouse, Johnny Schäffer, har været selvstændig i over 20 år med flere forskellige virksomheder og stået i spidsen for bl.a. erhvervsFORUM Roskilde samt siddet i en række bestyrelser og har dermed et stort og solidt netværk, som du kan blive en del af.

Connie Hasemann har i en lang årerække arbejdet med en af Europas førende socialøkonomiske virksomheder (All Ears) og er bl.a. protektor for All People Foundation.

Erfarne erhvervsfolk står bag Business Friday

 

BusinessHouse ApS

Jernbanegade 23 B
4000 Roskilde
RUTEVEJLEDNING

4630 5099