AdresseService i Roskilde Centrum

Få AdresseService i Roskilde – en alle tiders erhvervsby!

AdresseService er en smart løsning til dig, der altid er på farten og ønsker at der er nogen, der vil tage imod dine pakker og breve, så de er i sikkerhed til du henter dem.

Du kan også få stor glæde af AdresseService, hvis du ønske at sende et signal om at din virksomhed er tilknyttet Roskildes dynamiske kontorfællesskab.

Med AdresseService kan du få din firmaadresse registeret hos os og dermed bruge vores adresseoverfor dine kunder og forretningsforbindelser og samtidig signalere, at du er en del af et attraktivt erhvervshus i Roskilde.

Når vi har indgået et samarbejde, kan du kan ændre din firmaadresse i CVR-registeret til vores. Vi sørger herefter for at behandle de breve og pakker som er til dig – trygt og sikkert.

Prisen er 495 kr. om måneden excl. moms + tillæg i henhold til nedenstående.

Med AdresseService i BusinessHouse har jeg fået en super løsning.

Jeg arbejder som professionel kursusleverandør ude hos mine kunder i dagligdagen. Af og til benytter jeg mødelokalerne i BusinessHouse til kurser.

Jeg er rigtig glad for, at der altid er nogen, der kan tage imod pakkerne til min virksomhed.

Lars Rygaard

Lær Førstehjælp

Roskilde – nummer 10

Roskilde er Danmarks 10’ende største by. En halv time fra Københavns lufthavn og dermed resten af verden.
Roskilde Kommune arbejder målrettet med at markedsføre Roskilde som en attraktiv erhvervsby – og vi støtter op om arbejdet.
Vi elsker nemlig vores by!

AdresseService i Roskilde - alle tiders erhvervsby

Priser og betingelser for AdresseService

Pris: 495 kr. excl. moms om måneden.

Oprettelse: 995 kr. excl. moms.

Opsigelse: Tre måneder.

Vi vil indgår gerne et samarbejde med dig, som driver en ærlig og reel virksomhed. Din virksomhed skal være i drift og du skal have en velfungerende hjemmeside, så vi kan linke til din den og dermed være med til at markedsføre din virksomhed.

Da vi administrerer AdresseService efter bl.a. Hvidvaskloven må du først anvende vores adresse, når vi har indgået en skriftlig aftale og vi har modtaget betaling for denne. Enhver overtrædelse af dette vil medføre en anmeldelse til myndighederne.

Fordele med AdresseService

 • Attraktiv firmaadresse i Roskilde, der viser din virksomhed er en del af et velfungerende kontorfællesskab.
 • 50% rabat på selskabets binavne.
 • Daglig håndtering af breve og pakker.
 • Mulighed for at afhente dine breve eller pakker i BusinessHouse på alle hverdage mellem 8.00 og 16.00 – eller få scannet/eftersendt breve.
 • Gratis kaffe, te eller kakao i vores café når du er i BusinessHouse.
 • Mulighed for at leje vores mødelokaler og afregne brug heraf ved månedens udgang.
 • Invitationer og adgang til udvalgte årlige aktiviteter i BusinessHouse.

Når du har udfyldt nedenstående skema, foretager vi en kontrol af dine oplysninger og såfremt vi anser et samarbejde for muligt, vil du få fremsendt en kontrakt til gennemlæsning. Herefter mødes vi og underskriver aftalen. Ved samme lejlighed tager vi kopi af ID og giver dig en rundvisning i BusinessHouse.

Vi indgår ikke samarbejde med virksomheder:

 • Hvor virksomheden eller ejeren er optaget i RKI eller tilsvarende registre over dårlige betalere.
 • Der beskæftiger sig med handel til private, hvor det kan forventes at kunder møder op i BusinessHouse for personlig betjening.
 • Som opererer indenfor områder, der kan virke anstødelige så som erotiske, racistiske, yderliggående politiske fraktioner eller lignende.
 • Der ikke overholder god forretningsskik og som i øvrigt opererer indenfor gældende lovs snævre grænser, således at der kan sås tvivl om virksomhedens ærlighed.
 • Som er under konkurs, betalingsstandsning, tvangsopløsning eller har negativ drift.
 • Der er direkte konkurrenter med en eller flere virksomheder i BusinessHouse.
 • Der er stiftet, ejet eller drives af personer, som har en historik i form af konkurser eller ligende forhold, hvor der kan sås tvivl om virksomhedens bæredygtighed.

Ansøg om AdresseService

Vælg løsning:

Accept

3 + 4 =