Åbent Hus med Business Hub, networking – og meget mere…

Åbent Hus fredag d. 16. august fra 14.00 til 18.00

Vi slår dørene op i Jernbanegade 23 og 27 i Roskilde – og du er inviteret!

I de sidste tre år er BusinessHouse udvidet med flere bygninger, mødelokaler og nye forretningskoncepter – og endnu flere lejere. Dette vil vi gerne fejre! 

Få en unik mulighed for at møde de engagerede mennesker bag virksomhederne, der bor i BusinessHouse samtidig med at du kan udvide dit professionelle netværk.

Det sker fredag d. 16. august
I tidsrummet fra kl. 14.00 til 18.00 har vi sammensat et spændende og underholdende program med forskellige aktiviteter, hvor du bl.a. kan få rig lejlighed til at udvide dit netværk.

Rundvisninger
Vi afholder rundvisninger kl. 14.15, 15.00 og 17.30. Her kan du bl.a. møde lejerne i BusinessHouse, se vores mødelokaler og andre faciliteter. Du får undervejs mulighed for at se udstillinger fra flere af vores beboere og chancen for at netværke med dem og de øvrige deltagere.

Business Hub
Fra kl. 16.00 til 17.30 kan du deltage i Business Hub. Det starter med officiel åbning af Lars Lindskov, formand for Roskilde Kommune Udvalg for Vækst, Erhverv og Globalisering. Derefter kan du netværke systematisk med de andre deltagere, hvis du f.eks. søger en sparringspartner til din virksomhed eller gerne vil hjælpe en iværksætter godt på vej med din viden. Vores mødeleder til Business Hub vil bestræbe sig på at skabe de bedste betingelser for relevante match mellem dig og de øvrige deltagere.

Underholdning og konkurrencer
I løbet af dagen, har vi indlagt nogle underholdende indslag og konkurrencer, så du også kan få et par smil (og måske endda en præmie) med hjem til weekenden.
Kl. 14.30 kan du eksempelvis opleve Magic Malmstrøm, der med sine fortryllende evner vil forbløffe dig med sin magi. 

Tilmelding
Udfyld felterne herunder – vi glæder os til at se dig!

Tilmelding til Åbent Hus d. 16. august 2019

Program for Business Hub

16. august 2019 fra kl. 16.00 – 17.30

16.00: Ankomst og registrering (adgang allerede fra kl. 14.00).
16.05: Velkommen til Business Hub v/ Johnny Schäffer, Initiativtager til Business Hub og ejer og leder af BusinessHouse.
16.10: Åbning af Business Hub v/ Lars Lindskov, Formand for Roskilde Kommunes Udvalg for Vækst, Erhverv & Globalisering
16.20: Præsentationsrunde (hver deltager præsenterer sig).
16.30: Networking med fokus på matchmaking og samarbejde.
17.30: Tak for i dag.

Deltagelse er gratis, men tilmelding er nødvendig.

Med forbehold for ændringer. 

Åbent hus i BusinessHouse

Vi bestræber os på at skabe de perfekte rammer for en fantastisk eftermiddag, hvor du både kan få ny viden, nye kontakter og et smil på læben.

Lejerne i BusinessHouse vil medvirke til at skabe nogle spændende oplevelser for dig og de øvrige gæster.

Om Business Hub 

Tag med til Business Hub og udvid dit netværk. Business Hub er skabt på baggrund af et samarbejde med Roskilde Kommunes Udvalg for Vækst, Erhverv og Globalisering og BusinessHouse. Her arbejder vi bl.a. sammen om at motivere til iværksætteri blandt studerende! Derudover arbejder vi på at skabe innovation i allerede eksisterende virksomheder.

Vi samarbejder med bl.a. erhvervsFORUM Roskilde, Selvstarter, DTU Link, Roskilde Handelsskole, Roskilde Universitet, Erhvervsakademi Sjælland om at bringe vores aktiviteter i spil i forhold til fremme af entreprenørskab blandt studerende.