Kontorfællesskab i Roskilde centrum

Bliv en del af et stærkt fællesskab med næsten
100 virksomheder fra mange forskellige brancher

Book et mødelokale

Lej et kontor

Få dit  nye kontor i vores kontorfællesskab.

Se vores kontorlokaler

Lej et mødelokale

Hold dit møde eller kursus i et af vores mødelokaler.

Lej et mødelokale

Studie og udstyr

Lej et studie til podcasts, videokurser & webinarer…

Læs om studie og udstyr

Kontorfællesskab i Roskilde centrum

BusinessHouse er det største kontorfællesskab i Roskilde centrum. Her mærker du byens puls og får nogle skønne kontorlokaler med moderne faciliteter.

Der er få minutters gang til Roskilde Station og hundredevis af gratis offentlige parkeringspladser. På få minutter står du i gågaden og har adgang til Roskildes mange gode caféer, restauranter og butikker.

Vi har lækre kontorlokaler, private parkeringspladser lige ved hoveddøren, topmoderne mødelokaler, podcaststudier, arkivplads, attraktiv frokostordning og en masse andre faciliteter, der gør din dagligdag nemmere.

Johnny Schäffer, ejer og leder af kontorfællesskabet
BusinessHouse i Roskilde centrum.

Dig i BusinessHouse?

Vil du være en del af et kontorfællesskab? Roskilde byder på mange forskellige kontorfællesskaber. Ved at flytte ind i BusinessHouse bliver du en del af byens puls, får en masse gode kolleger – og er sikret en fleksibel kontorløsning for din virksomhed.

I BusinessHouse finder du primært veletablerede mindre virksomheder, solo-selvstændige indenfor liberale erhverv fra forskellige brancher.

Det er serie-iværksætteren, Johnny Schäffer, der ejer bygningerne og driver BusinessHouse. Han er altid er i huset, så du kan få en snak med ham. Med 25 års virke som selvstændig erhvervsdrivende i Roskilde kan du få glæde af hans viden og store erhvervsnetværk, når du driver din virksomhed fra BusinessHouse.